Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Гороскоп на березень 2021 року для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на березень 2021 року для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на березень 2021 року від Павла Глоби. Загальний фон місяця – сприятливі події в любовній сфері, фінансах і творчості.

ВІДЕО ДНЯ

Тепер детальніше.

Овен

Реклама

Перший місяць весни цього року віщує першому знаку Зодіаку безліч яскравих подій. Це стосується і змін в любовній, сімейній, дружній сферах. Майбутній місяць стане для Овнів періодом аналізу і переоцінки дій. У другій половині березня можуть визріти невирішені питання і суперечки.

Читайте також:
Весна 2021: якою буде погода та які сюрпризи очікувати
Реклама

Телець

Цей знак зодіаку повинен бути готовий до сильного впливу Венери. У березні планета активізує особисту сферу Тельців. Вони можуть засумніватися в правильності своїх рішень, відчути тривожність і побоювання щодо комунікації з близькими людьми. Справитися з цим допоможуть: здоровий сон і їжа, прогулянки на свіжому весняному повітрі.

Близнюки

Реклама

Близнюкам в березні насамперед варто подбати про своє здоров’я. Справитися із занепадом сил і поганим самопочуттям дозволить вживання в їжу зелені, овочів і фруктів. 

Рак

Метушня і нагромаджені турботи в другій половині місяця просто розчиняться. Скористайтеся цим по повній програмі: напружену і витрачену на працю зиму потрібно замінити весняним розслабленням. Крім того, березень припас для вас цікаві подієві подарунки в різних сферах життя.

Лев

У Левів в березні активізується фінансова сфера. Але будьте пильні: у вашому оточенні можуть виявитися абсолютно недоброзичливі особистості. Особливу увагу зверніть на тих, хто уникає з вами спілкування. Також можуть виникнути не дуже приємні ситуації в сфері любовних взаємин. 

Діва

Перший місяць весни благоволить Дівам. Планети і зірки будуть супроводжувати знак в нових починаннях, а ще нагадують, що потрібно зайнятися собою. Перед знаком Зодіаку відкриються двері до можливостей. 

Реклама

Терези

Терезам варто зайнятися в березні складанням плану дій на всю весну. В їх здійсненні іноді доведеться проявляти терпіння і посидючість. Але уважний підхід до справи окупиться сторицею. Знаку зодіаку потрібно користуватися своєю інтуїцією і відмовитися від суперечливих порад навколишніх.

Скорпіон

Скорпіони відчують у березні, ніби у них гора з плечей звалилася. Початок весни послужить перепочинком від напруженої зимової роботи. У знака Зодіаку з’явиться час на спілкування із сім’єю, розмірене дозвілля і хобі. В цілому березень буде досить спокійним, але деякі події можуть вибити з нормального ритму під кінець місяця.

Стрілець

У знака зодіаку намічається надзвичайно активний трудовий період. Перш за все він буде пов’язаний із сезонною підготовкою фазенди і облаштуванням житла. Але не варто забувати про відпочинок: постарайтеся максимально розвантажити неробочі дні.

Читайте також:
8 березня 2021 року: чи буде цей день офіційним вихідним
Реклама

Козеріг

Вільним Козерогам березень обіцяє нові любовні знайомства. Ті ж, хто має пару, відчує значне потепління у відносинах. Щодо фінансово-трудової сфери, то тут у Козерогів все буде відбуватися досить рівномірно.

Водолій

Водолії в березні проявлять свої можливості. Багато людей помітять це і навіть будуть звертатися за порадами і консультаціями. Відмовляти не потрібно. Адже таким чином з’являться багато нових знайомств, які в майбутньому знадобляться і самим Водоліям. 

Риби

У Риб березень буде періодом активних дій. У цьому місяці їм не варто лізти на рожен, скандалити, конфліктувати. Взагалі все це - нехарактерні речі для цього знака Зодіаку, але деякі події місяця можуть пробудити в Рибах звіра.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно