Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • "Червона" зона карантину: у міськраді розповіли, що заборонено в Мукачеві із понеділка

"Червона" зона карантину: у міськраді розповіли, що заборонено в Мукачеві із понеділка

"Червона" зона карантину: у міськраді розповіли, що заборонено в Мукачеві із понеділка

У Мукачеві комісія ТЕБ та НС затвердила обмеження відповідно до "червоного" рівня епідемічної небезпеки. Нагадаємо, на території Закарпатської області встановлено "червоний" рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19, який почне діяти із 8 березня.

ВІДЕО ДНЯ

Рішенням комісії з питань техногенно-екологічної комісії та надзвичайних ситуацій Мукачівської міської ради з 00 годин 00 хвилин 8 березня на території Мукачівської міської територіальної громади встановлено обмежувальні протиепідемічні заходи.

Заборонено:

  • Приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері громадського харчування (барів, ресторанів, кафе тощо), крім діяльності з надання послуг громадського харчування із здійсненням адресної доставки замовлень та замовлень на винос.
  • Приймання відвідувачів у торговельно-розважальних центрах.
Реклама
Читайте також:
Закарпаття потрапило в "червону" зону
  • Приймання відвідувачів в інших закладах розважальної діяльності.
  • Приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері торговельного і побутового обслуговування населення, крім:
Реклама
  1. приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які торгують товарами на торговельних площах, не менше 60 відсотків яких призначено для торгівлі продуктами харчування, пальним, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, засобами гігієни та побутовою хімією, засобами зв’язку, друкованими засобами масової інформації, ветеринарними препаратами, кормами, насінням, засобами захисту рослин, без обмеження доступу відвідувачів до інших товарів, представлених в асортименті зазначених суб’єктів господарювання;
  2. торговельної діяльності із здійсненням адресної доставки замовлень;
  3. провадження діяльності з надання фінансових послуг, діяльності фінансових установ і діяльності з інкасації та перевезення валютних цінностей, діяльності операторів поштового зв’язку, а також медичної практики, ветеринарної практики, діяльності автозаправних комплексів (без зон харчування), діяльності з технічного обслуговування та ремонту транспортних засобів, ремонту комп’ютерів, побутових виробів і предметів особистого вжитку, перукарень та салонів краси за попереднім записом;
  4. виконання робіт із збирання і заготівлі відходів;
  5. провадження діяльності з надання телекомунікаційних послуг. Приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність з надання телекомунікаційних послуг, здійснюється за попереднім записом.
  • Приймання відвідувачів закладів культури і проведення культурних масових заходів.
  • Приймання у спортивних залах, фітнес-центрах, басейнах, відвідувачів.
  • Проведення всіх масових (розважальних, спортивних, соціальних, рекламних та інших) заходів.
  • Робота закладів громадського харчування та місць для харчування в готелях з 11-ї години до 6-ї години наступної доби, крім надання послуг з харчування в готельному номері за замовленням клієнтів.
  • Діяльність непродовольчих ринків.
  • Відвідування закладів освіти незалежно від форми власності її здобувачами, крім здобувачів закладів дошкільної освіти, спеціальних закладів освіти та учнів 1-4 класів закладів загальної середньої освіти.

Також, відповідно до затвердженого, на позачерговому засіданні регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки (Протокол № 4 від 05.03.2021 року), плану перепрофілізації ліжок для лікування хворих при масовому поступленні хворих на гостру респіраторну хворобу, спричинену коронаровірусом SARS-CoV-2 у Закарпатській області, в КНП "Мукачівська ЦРЛ" заплановано розширити кількість до 230 ліжок, з яких 25 ліжок інтенсивної терапії.

Реклама

"Просимо дотримуватись карантинних та протиепідемічних заходів для запобігання поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19", – зазначили у відділі з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної та оборонної роботи Мукачівської міськради.

Як раніше писало інтернет-видання "PMG.ua", у Лікарні святого Мартина сьогодні ледь не сталася трагедія.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно