Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Відомо, хто очолив Головне управління ДСНС Закарпаття

Відомо, хто очолив Головне управління ДСНС Закарпаття

Сьогодні, 7 квітня, за участі першого заступника Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій Олега Мельчуцького та директора Департаменту персоналу ДСНС України Олександра Доценка відбулося представлення колективу оперативно-рятувальної служби краю керівника Головного Управління ДСНС України у Закарпатській області Романа Гудака.

ВІДЕО ДНЯ

Він призначений на посаду наказом Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій від 7 квітня 2021 року. Олег Григорович нагадав, що рівень довіри суспільства до рятувальників – один із найвищих в Україні, тож керівництво та особовий склад територіальних підрозділів ДСНС має й надалі працювати самовіддано та з честю й професіоналізмом виконувати всі функції щодо забезпечення пожежної, техногенної безпеки та заходів цивільного захисту населення.

Читайте також:
Вертоліт ДСНС транспортував двох вагітних жінок до обласної лікарні в Ужгороді
Реклама

Також перший заступник Голови Служби закликав особовий склад підтримати керівника та спільно й ефективно виконувати усі визначені завдання. У свою чергу Роман Гудак подякував за високу довіру та запевнив, що всі поставлені перед Головним управлінням завдання будуть виконані якісно, вчасно, а головне професійно.

Гудак Роман Васильович народився у 1978 році в селищі Тересва Тячівського району Закарпатської області. У 2000 році закінчив Харківський інститут пожежної безпеки МВС України. За роки служби пройшов шлях від лейтенанта до полковника. Одружений, виховує двох синів. Впродовж 2015-2020 років очолював обласне управління ДСНС.

Реклама
Відомо, хто очолив Головне управління ДСНС Закарпаття – 01

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно