Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Твоя ароматна весна

Твоя ароматна весна

Як же довго ми чекаємо на прихід весни, засидівшись зимою в декількох шарах одягу, та тижнями не бачачи сонячного проміння. Хочеться змінювати все: зачіску, одяг, парфуми. Хочеться відчувати більше легкості, свіжості. І якщо весна довго не йде, її можна заманити. На аромат. 

ВІДЕО ДНЯ

Саме так роблять більшість дівчат, особливо коли температура надворі ще не дозволяє зняти шапку та одягти замість шуби легенький тренч. Тому першим можна замінити аромат, на весняний. 

Перед тим, як мова піде про “весняні” аромати, хочеться нагадати, на які типи поділяються парфуми: 

Реклама

1) На першому місці знаходяться духи, в них зазвичай концентрація спирту становить 90%, а наявність масляних компонентів 20-30%. Це найбільш концентровані і стійкі аромати. Їх рекомендують наносити невелику кількість і використовувати для особливих подій та бажано для більш холодної пори року. 

Твоя ароматна весна – 01
Реклама

2) Далі по концентрації йде парфумована вода. Спиртова основа в ній становить теж 90%, а вміст масляних есенцій 15-20%. Стійкість таких ароматів тримається до 7-8 годин. Даний вид парфумів можна використовувати на кожен день, для роботи чи прогулянки. Також парфумована вода чудово підійде як на холод, так і на теплий сезон. 

3) Ідеальною для весни і літа буде туалетна вода, вона найбільш легка і з нею важко перебрати міру. Вміст спирту зазвичай близько 80%, а масляних екстрактів - 5-15%. Тримається вона в середньому від 2 до 4 годин і її дуже зручно протягом дня замінити на іншу. 

Слід враховувати, що рекомендації щодо використання ароматів доволі загальні, і треба спиратися тільки на особисті вподобання. Але і не забувати про те, що будь-якими парфумами дуже важливо не “задушити” оточуючих, і якщо аромат доволі насичений і важкий, то хоча б наносити його в невеликій кількості.

Реклама
Твоя ароматна весна – 02

Стосовно видів ароматів, найбільш популярними весною є квіткові, цитрусові, зелені, фруктові та альдегідні. Вони чудово гармонують з квітучими деревами, різноманіттям квітів та запахом безмежної свіжості. Цей запах буває тільки навесні. 

Отже, маленький секрет, як прикликати весну!

Беремо легкий, свіжий, а ще краще квітковий аромат, наносимо на пульсуючі зони і вперед, підкорювати світ, не забуваючи при цьому, що весна не тільки зовні, вона завжди з нами. В серці!

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно