Кулінарне шоу "МастерШеф. Професіонали-3": закарпатець покинув проєкт
У суботу, 17 квітня, на каналі СТБ відбувся 11 випуск кулінарного шоу МастерШеф. Професіонали-3. У першому випробуванні МастерШеф Професіонали-3 випуск 11 учасники присуджували одне одному номери від 1 до 12 в залежності від кулінарних умінь. Так найсильніший кухар отримав значок з цифрою "1", а найслабший, відповідно, "12". Закарпатець Ігор Міщенко отримав номер "11". Далі почалося найцікавіше в 11 випуску МастерШеф Професіонали-3 – справжня азартна гра! Кожен учасник обирав одну коробку-загадку. Під нею — назви страв, які потрібно було приготувати. Учасники робили ставки на тих кухарів, які, на їхню думку, могли впоратися із завданнями з коробок-загадок без зауважень від суддів. У кожного був свій стартовий капітал в розмірі 20 шефів. В учасників було 2 раунди по 30 хвилин. У підсумку, Ігор неправильно приготував соус для Нісуазу.
ВІДЕО ДНЯУ другому конкурсі 11 випуску МастерШеф Пофессіонали в 3 сезоні кулінари шукали художників всередині себе. Судді дали їм непросте завдання – створити сет зі страв, який буде виглядати, як справжній витвір мистецтва! Майстер закарпатської кухні Ігор відчув помітні труднощі, коли спробував придумати щось креативне, та отримав чорний фартух. Таким чином, на конкурсі чорних фартухів опинилися: Лідія, Микола, Ігор і Влад. У кожного учасника під коробками було по 5 банок різної місткості. Завдання учасників — створити вишукані страви, що не зіпсуються і за тиждень. Всі шефи, крім Ігоря, впоралися з поставленим завданням добре. Страви учасники були приготовлені на хорошому рівні, але для тривалого зберігання в банках вони не призначалися. Ігор Міщенко приготував три різні страви: чилі кон карне, філе дорадо з овочами та мізки зі смородиною. Хлопець трішки перестарався з жирністю страв, проте відгуки суддів були неоднозначні. На жаль, за вердиктом суддів кухню МастерШеф. Професіонали-3 покинув Ігор Міщенко.
РекламаНагадаємо, що нещодавно дівчина із Закарпаття виграла шоу "Мастер Шеф".