Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Міжгірській ТГ відкрили новий ЦНАП

У Міжгірській ТГ відкрили новий ЦНАП

Відтепер сучасний Центр надання адміністративних послуг функціонує і в Міжгірській селищній ТГ. Про це повідомляє Закарпатська ОДА. У відкритті Центру взяв участь заступник голови Закарпатської ОДА Ігор Шинкарюк. 

ВІДЕО ДНЯ

«Міжгірщина впевнено рухається у правильному напрямку! Сьогодні ми відкриваємо тут сучасний ЦНАП, а завтра – кисневу станцію і спортивний зал. І все це приклади якісної співпраці державної, місцевої влади та міжнародних партнерів задля добробуту й комфорту закарпатців», – зауважив Ігор Шинкарюк.

Заступник голови ОДА привітав колектив нового осередку, керівництво та жителів громади. Суспільно важливий Центр створено за підтримки програми ЄС «U-LEAD з Європою».  

Реклама
Читайте також:
У Довжанській громаді відкрили сучасний ЦНАП європейського зразка

Мешканці трьох громад – Міжгірської, Пилипецької та Синевирської ТГ мають безперешкодний доступ до понад 200 адміністративних послуг, зокрема у сферах державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та бізнесу, паспортних послуг, послуг Держгеокадастру, реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання громадян, соціальних послуг тощо. Майже половину з них запроваджено вперше. 

Реклама

До відкриття сучасного Центру також долучилися виконавча директорка Всеукраїнської асоціації ОТГ Валентина Полтавець, представник програми «U-LEAD з Європою» Іван Дем’янчук та голова Міжгірської селищної ТГ Василь Щур.

У Міжгірській ТГ відкрили новий ЦНАП – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно