Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Відомо, хто виграв шоу "Холостяк 11" 2021 року: ім’я переможниці

Відомо, хто виграв шоу "Холостяк 11" 2021 року: ім’я переможниці
Фото: скріншот із відео СТБ

Довгоочікуваний фінал шоу "Холостяк 11" 2021 року порадував глядачів неймовірними емоціями. Інтриги, суперечки, романтичні побачення та зворушливі моменти церемоній вручення троянд – від самого початку проєкт тримав глядачів біля телеекранів і дарував незабутні емоції.

ВІДЕО ДНЯ

І от сьогодні, 21 травня, – фінал. Це 12 випуск, в якому Михайло Заливака вибрав ту єдину, з якою спробує побудувати відносини та, можливо, створити сім’ю.

Читайте також:
Фінал шоу "Холостяк 11": хто отримає каблучку
Реклама

Глядачів від самого початку цікавило, хто виграв шоу "Холостяк 11"? До фіналу дійшли три красуні й ім’я переможниці за останній тиждень лунало різне.

Про те, що переможницею "Холостяка" стала Анна Богдан чутки були вже кілька тижнів. Та після 11 випуску інтриги додав той факт, що на реаліті-шоу повернулась Юля Зайка. Їх відверта розмова минулого тижня викликала у глядачів припущення, що саме така її наполегливість розтопить серце Михайла і що саме їй він вручить каблучку. Не виключали за останні дні перемогу і Розалі. Доводами було те, що саме з нею холостяк зможе побудувати гармонійні відносини, адже дівчина має спокійний характер, а сам головний герой неодноразово заявляв, що саме з Розалі він відчуває себе найбільш спокійно.

Реклама

Хто виграв "Холостяк 11"

Холостяк кожній з дівчат сказав приємні слова. Після щирих останніх тет-а-тет із дівчатами, Михайло зізнався у почуттях. Його серце віддало перевагу Ані. Тож, Анна Богдан перемогла в 11 сезоні проєкту "Холостяк".

Відомо, хто виграв шоу "Холостяк 11" 2021 року: ім’я переможниці – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно