Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

"Шахтар" у Львові знову розгромив "БАТЕ" (ВІДЕО)

"Шахтар" у Львові знову розгромив "БАТЕ" (ВІДЕО)
Домашня зустріч гірників з білоруським колективом, як прогнозували експерти, мала бути важчою, оскільки гості мали бажання продемонструвати те, чого вони не показали вдома, на рідній "Борисов-Арені"....

Домашня зустріч гірників з білоруським колективом, як прогнозували експерти, мала бути важчою, оскільки гості мали бажання продемонструвати те, чого вони не показали вдома, на рідній "Борисов-Арені". Та підопічні Мірчі Луческу знову довели, що "Шахтар" - команда, яка вища класом за "БАТЕ".

ВІДЕО ДНЯ

Румунський наставник випустив на поле "Арени Львів" той склад, який і кував на виїзді розгромну перемогу. І не прогадав: вже на 19 хвилині лідер команди Даріо Срна відкрив рахунок у зустрічі. Рецепт першого голу простий: Шевчук розпочав гольову комбінацію, Адріано віддав на Срну, а хорват і вколотив м'яча у верхній кут воріт Сергія Черника. Трактористи завершили перший тайм ще й червоною карткою в пасиві: за другу жовту арбітр вилучив з поля Анрі Хагуша.

Друга частина матчу  став бенефісом Луїса Адріано. Три голи в одному таймі! Хіба це не нагадує першу сорокап'ятихвилинку у Борисові, де бразилець за тайм відзначився покером? Та перед цим Алекс Тейшейра скористався передачею Даріо Срни і подвоїв стартовий результат - 2:0.

Реклама

"Сольний концерт" Луїса Адріано розпочався вже на 58 хвилині, коли бразилець майстерно виконав пенальті. Це був його сьомий гол у Лізі чемпіонів. Під кінцівку зустрічі страх усіх білоруських уболівальників вдруге розписався у воротах Сергія Черника. Цього разу бразильський легіонер забив, продемонструвавши карколомний стрибок - 4:0. А на останній доданій хвилині Луїс Адріано знову порадував українських фанатів, забивши п'ятий гол у ворота білорусів. Загалом - вісім м'ячів в активі бразильця. А "Шахтар" вже однією ногою в стадії плей-оф.

Шахтар - БАТЕ 5:0Голи: Срна, 19, Тейшейра, 48, Адріано, 58 (з пенальті), 83, 90+3Шахтар: П'ятов, Срна, Ордець, Ракицький, Шевчук (Марлос, 64), Степаненко, Фернандо (Фред, 66), Дуглас Коста, Тейшейра, Тайсон (Бернард, 73), АдріаноБАТЕ: Черник, Гайдучик, Хагуш, Младенович, Поляков, Яблонський (М.Володько, 59), Карницький, А. Володько, Гордейчук, Яковлєв (Олехнович, 46), Сигневич (Родіонов, 70)Попередження: Адріано - ХагушВилучення: Хагуш, 45+2 (друга жовта)

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно