Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Політика
  • «Юлія Тимошенко змушує владу звертати увагу на проблеми людей», – експерт

«Юлія Тимошенко змушує владу звертати увагу на проблеми людей», – експерт

«Юлія Тимошенко змушує владу звертати увагу на проблеми людей», – експерт

Президент і його команда втрачають рейтинг і довіру громадян, бо оминають реальні проблеми громадян. Водночас лідерка «Батьківщини» вимагає від влади чесного і прозорого діалогу з людьми.

ВІДЕО ДНЯ

На цьому наголосив політолог Тарас Загородній під час круглого столу «Послання президента парламенту – енергійний старт виборчої кампанії. Хто основні гравці?» в ІА «Інтерфакс-Україна.

«Звичайно, фактор Тимошенко буде досить вагомим, тому що в неї є розгалужена партійна структура, вона постійно наголошує на некомпетентності влади, вона постійно тисне на них по всіх фронтах – це стосується її вимоги зниження тарифів і ліквідації «Нафтогазу», який, попри обіцянки президента, продає газ вже по 46 гривень за куб», – зауважив експерт.

Реклама
Читайте також:
В умовах загострення кризових явищ найбільш конструктивним виглядає план Тимошенко, – експерт

На його думку, рейтинг Зеленського і його команди зазнає тяжкого удару через обіцянку президента не підвищувати тарифи для населення. Електорально невигідним він вважає ухвалений «слугами народу» законопроєкт 5600, який обкладає малих і середніх фермерів новими податками.

Реклама

«Вони ухвалили закон 5600, де головними «олігархами» у нас визначені люди, які вирощують на своїх ділянках продукцію для того, щоб вижити або трохи продавати. Це, звичайно, буде удар по центральній Україні», – вважає Загородній.

Крім того, політолог, аналізуючи ухвалений бюджет на наступний рік, додав, що кошторис-2022 є «абсолютно ліво-популістичним», адже в ньому виділяються шалені кошти на піар-проєкти президента, але закладено скорочення субсидій, зростання тарифів і закон 5600, яким будуть наповнювати бюджет за рахунок малих і середніх підприємців.

Юлія Тимошенко і команда «Батьківщини» виступили категорично проти законопроєкту №5600, адже ним цілеспрямовано знищується малий і середній бізнес, фермери і селяни. Команда експрем’єрки оскаржуватиме цей закон у Конституційному суді. Юлія Тимошенко вважає, що «слуги народу», увівши високі податки для селян, хочуть змусити їх таким чином продавати свої сільськогосподарські паї.

Реклама

Також фракція «Батьківщини» у парламенті не голосувала за бюджет-2022, тому що він не вирішує гострих соціальних питань і не покращує життя українців.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно