Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Петро Порошенко повернувся в Україну: останні новини

Петро Порошенко повернувся в Україну: останні новини

Петро Порошенко повертається 17 січня в Україну. Вже сьогодні на нього чекає суд про обрання запобіжного заходу у справі щодо держзради.

ВІДЕО ДНЯ

Вранці 17 січня п’ятий президент України у супроводі дружини та народних депутатів від "Європейської солідарності" прибув в аеропорт Варшави. За інформацією адвокатів політика, його літак приземлиться у Києві після 9 години.

Читайте також:
В Україні та на Закарпатті «просідає» підтримка влади: свіжі рейтинги партій від КМІС
Реклама

Захист Петра Порошенка зазначає, що наприкінці грудня Печерський районний суд Києва ухвалив рішення про затримання колишнього президента, щоб доставити його на судове засідання про обрання запобіжного заходу. До того ж Офіс прокурора підготував клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою з альтернативою застави в 1 млрд гривень. Адвокат Ігор Головань заявив, що таке рішення є, але його "приховують".

Печерський районний суд Києва призначив засідання для обрання запобіжного заходу на 17 січня. Початок засідання заплановано на 11:00.

Реклама

11:50. У Печерському суді розпочалося засідання, на якому обирають запобіжний захід Петру Порошенку. На засіданні присутній сам Порошенко, його адвокати, сторона звинувачення, депутати парламенту, журналісти.

11:20. Петро Порошенко приїхав до суду. Під будівлею Печерського районного суду Києва розпочалась акція на підтримку п’ятого президента України, лідера "Європейської Солідарності" Петра Порошенка.

9:55. П’ятому президенту Петру Порошенку 15 хвилин не віддавали паспорт на прикордонному контролі в аеропорту Жулянах, там були присутні слідчі Держбюро розслідувань.

Реклама

9:25. П’ятий президент України Петро Порошенко прибув до Києва рейсом із Варшави. Ще до повернення політика в Україну біля аеропорту Жуляни зібралися його прихильники та соратники, також ЗМІ та правоохоронці. Поряд чергує вибухотехнічна лабораторія.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно