Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Голова Тячівської РДА представив двох нових радників

Голова Тячівської РДА представив двох нових радників

Голова Тячівської райдержадміністрації Василь Дем’янчук провів нараду з керівниками та працівниками структурних підрозділів райдержадміністрації.

ВІДЕО ДНЯ

В ході наради керівник району представив радників голови Тячівської РДА. Ними стали Василь Федурцьо та Святослав Рапавий.

На даний час Василь Васильович Федурцьо – депутат Закарпатської обласної ради, член постійної комісії облради з питань територіального устрою, агропромислового комплексу і розвитку села,  успішний підприємець та відомий меценат. Святослав Андрійович Рапавий працює в медичній галузі району та займається активною громадською діяльністю, – констатує прес-служба Тячівської РДА.

Реклама

Також Василь Дем’янчук представив колективу виконуючого обов’язки заступника голови райдержадміністрації Василя Калинича.

Окрім цього, всіх було повідомлено про забезпечення законності та правопорядку під час виборчого процесу з підготовки та проведення чергових виборів депутатів місцевих рад та сільських рад, селищних голів, які відбудуться 25 жовтня 2015 року.

Реклама

Відтак, Василь Дем’янчук звернувся до присутніх у залі працівників держадміністрації з приводу їх можливої участі у виборчих перегонах.

– Якщо державний службовець, працюючи у владі, балотується від опозиції, то було б чесно йому визначитися: або влада, або опозиція. Не може бути так, щоб працювати в органах влади і виступати проти цієї влади. В демократичному суспільстві, до якого ми йдемо, є влада або опозиція. Бути одночасно і у владі й опозиції неможливо. Було б правильно, щоб і в Україні, як у більшості європейських країн, державні службовці виконували свої функціональні обов’язки без приналежності до партії.  І щоб було розмежовано державну службу і політичні посади.

Працівники адміністрації повинні виконувати закони України, розпорядження чинної влади та законодавство про державну службу і не вплутуватись у виборчий процес та будь-які політичні інтриги,  – наголосив очільник району Василь Дем’янчук.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно