Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді провели "Ярмарок вакансій"

В Ужгороді провели "Ярмарок вакансій"

Учора, 15 жовтня, в Ужгороді у Закарпатському обласному центрі зайнятості відбувся «Ярмарок вакансій». Для тих, хто шукає роботу, підготували близько 200 пропозицій із заробітною платою від 1800 до 4000 тисяч гривень.

ВІДЕО ДНЯ

Як розповів директор Закарпатського обласного центру зайнятості Юрій Фущич, цьогоріч працевлаштовано вже близько 15 тисяч закарпатців.

«У цьому році Центром зайнятості проведено 25 таких заходів уже. Це – звична системна робота проведення «Ярмарку вакансій». Сьогодні тут представлено 24 роботодавці міста Ужгорода. Від найбільших, таких як «Ядзакі», «Турбогаз» і «Унгвайєр» і до приватних підприємців. Наявних вакансій – майже 200»,  – сказав Юрій Фущич.

Реклама

За його словами, такі заходи краще налагоджують контакт між роботодавцем та людиною, яка прагне працевлаштуватися: «При безпосередньому контакті працівників кадрових служб підприємств і того, хто шукає роботу, вони можуть з’ясувати одразу все: чи потрібна ця робота? Чи потрібен саме цей працівник? Які його освіта, можливості та досвід?», – каже керівник Центру зайнятос

Щодо заробітної плати, Юрій Фущич зазначає: «Загалом в Україні розмір середньої зарплати не є високим. Однак, маємо і певну позитивну динаміку. У більшості пропозицій, представлених на «Ярмарку вакансій», заробітна плата близько 2600 гривень. Є і пропозиції із зарплатою і 1800, і 3300 гривень. Вакансій із зарплатою більше 4 тисяч гривень маємо сьогодні всього вісім. Але разом із тим, початок роботи – це є добре. Тому що зараз найважливіше для людини – знайти хоч якусь роботу. А потім вже можна потрохи рухатися далі».

Реклама

З початку 2015 року Закарпатський центр зайнятості працевлаштував 15 тисяч людей, а також допоміг безробітним відкрити власну справу: «Загалом нам вдалося працевлаштувати майже 15 тисяч закарпатців. У порівнянні з минулим роком, це – на 700 менше. Але ж загальна ситуація – стабільна.

На 8 людей більше з пройшли навчання, отримали одноразову грошову допомогу від держави, відкрили свою справу і зараз самі працевлаштовують людей. Це є дуже добре», – коментує Юрій Фущич.  

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно