Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 310 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 17 400+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 800+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 15 000+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1800+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На інформаційний вкид проти Москаля витратили мільйон гривень

На інформаційний вкид проти Москаля витратили мільйон гривень

Сьогодні зранку багатоквартирні масиви Ужгорода закидали фальшивими зверненнями від Геннадія Москаля. Це не перший інформаційний вкид, ідентичне звернення було поширене у вівторок у кількох гірських районах області. Текст із засканованим підписом та кольоровим фото Г.Москаля в міліцейському мундирі (взятими з інтернету) пересипаний "перлами" на зразок: "В Україні ніколи не буде великих пенсій та зарплат, поки не буде реальних тарифів, високих податків і штрафів...", "Добре, що тарифи ростуть не лише на газ, а й на електроенергію, бо це питання виживання бізнесу наших олігархів, на яких тримається економіка...", "Деякі вкладники (ліквідованих банків) незадоволені, але то проблема людей, які через свою жадібність вибрали не ті банки..." і т.д.

ВІДЕО ДНЯ

Звернення, виготовлене на дорогому папері з кольоровим друком і вставлене в конверт зі зворотною адресою Закарпатської облдержадміністрації та логотипом "Блоку Петра Порошенка "Солідарність". Вартість друку й поширення по області цієї фальшивки за розрахунками становить близько мільйона гривень, – стверджує прес-служба Закарпатської ОДА.

– Такі гроші на чорний піар може дозволити собі на Закарпатті тільки одна політична сила, – заявляє Геннадій Москаль. – Та, що донедавна контролювала всю область, наживалася на контрабанді сигарет і намагалася створити кишенькову армію із завезеною з передової зброєю. Поширення фальшивок від мого імені свідчить про те, що колишні "господарі області" втратили не тільки владу, але й здоровий глузд. Витягнута зі старого загашника "технологія" дасть хіба що зворотній ефект і спрацює проти її авторів. Котрі за результатами виборів 25 жовтня опиняться на давно заслуженому місці – смітнику історії Закарпаття.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно