Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Балога закликав робити революцію в Ужгороді

Балога закликав робити революцію в Ужгороді

Народний депутат України Віктор Балога відреагував на результат виборів Ужгородського міського голови і закликав до протестів у обласному центрі.

ВІДЕО ДНЯ

"Те, що відбулося за результатами голосування за міського голову, стало шоком для багатьох. Підкуп і нечесні методи ведення кампанії, помножені на відверте сприяння з боку влади, спричинили те, що в другому турі виборів ужгородці не просто будуть змушені обирати краще з гіршого. У вас, дорогі друзі, не буде навіть такої можливості. За кого б ви не проголосували, місто все одно програєте", – написав народний депутат України.

"Разом з тим, не розумію, чому всі з цим змирилися? Чому ті, хто може і повинен змінювати історію свого міста, лише констатують невеселу картину? Чому мовчить інтелігенція, яка не продавала своє майбутнє за 500 гривень?

Реклама

Так не повинно бути! Лише вам, шановні ужгородці, вирішувати, в якому місті жити і хто ним повинен керувати. Тому закликаю вас самоорганізовуватися і вимагати скасування цих результатів та проведення повторних виборів міського голови. Інакше, Ужгород опиниться на розграбунку в руках бандитів, а всі ви станете рабами дрібного і крупного криміналітету.

Якщо це не те майбутнє, якого ви хотіли, то починайте діяти, поки ще є час і є така можливість. Не сподівайтеся, що ця влада вас захистить. Вони, як ніхто інший, приклали руку до того, щоб результат був саме таким. Зараз ваше майбутнє у ваших руках і лише вам віршувати, яким воно буде".

Реклама

Варто зауважити, що ужгородські активісти перенесли акцію протесту на завтра, 28 жовтня, о 12:00.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно