Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Москаль каже, що "почалося визволення Закарпаття від "Єдиного центру"

Москаль каже, що "почалося визволення Закарпаття від "Єдиного центру"

На своєму офіційному сайті губернатор Закарпаття висловив позицію стосовно результату політичної партії "Єдиний центр" на місцевих виборах 25 жовтня.

ВІДЕО ДНЯ

"За результатами місцевих виборів почалося "визволення" Закарпатської області від сімейної партії "Єдиний центр", – заявляє голова ОДА Геннадій Москаль.

"У районних радах висуванців "ЄЦу" більше не обирають на керівні посади. Якщо в попередньому скликанні представники цієї мукачівської партії очолювали 8 із 13 районних рад, то на сьогодні вони втратили керівництво у Виноградівській, Міжгірській, Ужгородській та Хустській райрадах, провалили вибори в Перечинській та Воловецькій райрадах, а в Тячівській райраді взагалі не реєструються, бо ніхто не хоче утворювати з "ЄЦом" більшість", – каже губернатор області.

Реклама

"Єдиним оплотом для цієї локальної партії поки залишається Мукачівська райрада, де сімʼя із Завидова спромоглася просунути головою свата Балоги – Івана Михайла. Однак на щось більше "ЄЦу" не варто сподіватися. Успішний процес визволення області від бізнесово-політичної клановості триває", – додає Геннадій Москаль.

Раніше повідомлялось, що народний депутат України Віктор Балога звернувся до глави держави Петра Порошенка. Усвоєму зверненні він зазначає, що президент Порошенко хотів бачити на Закарпатті демократичну коаліцію, про що він говорив особисто Віктору Балозі і потім повторив це публічно.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно