Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві народні обранці працюватимуть за новим регламентом

У Мукачеві народні обранці працюватимуть за новим регламентом

Після тривалої дискусії 24 депутати міськради все ж підтримали запропонований проект регламенту. Голосуванню передували зауваження та пропозиції депутата міської ради Артура Черенкова, який запропонував внести дві зміни до готової редакції регламенту.

ВІДЕО ДНЯ

Доповідаючи з трибуни сесійної зали, голова профільної депутатської комісії Роберт Іванчо заявив, що 3 з 5 членів комісії підтримали пропозицію винести питання регламенту на розгляд сесії. При цьому Роберт Йосипович згадав і про окрему думку Артура Черенкова. Депутат від "Відродження" запропонував прописати в регламенті норму, згідно з якою, 1/3 складу міської ради має право брати перерву на 30 хвилин. Подібну необхідність народний обранець мотивував тим, що зачасту на позачергові сесії міської ради виносять проекти рішень, з якими депутати не встигають ознайомитися.

Інша поправка стосувалася прописання в регламенті способів сповіщення депутатів та їх термінів у випадку скликання позачергових сесій.

Реклама

Обидві поправки були проіноровані головуючим та депутатським корпусом "Єдиного Центру", який і затвердив проект нового регламенту.

До слова, одна з норм, яка встипила в дію, стосується питання відкритого голосування. Таким чином, на табло сесійної зали відображатимуться прізвища тих людей, що підтримали рішення.   

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно