Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Політика
  • Москаль розповів, яка заява Андрія Балоги на прес-конференції не відповідає дійсності

Москаль розповів, яка заява Андрія Балоги на прес-конференції не відповідає дійсності

Москаль розповів, яка заява Андрія Балоги на прес-конференції не відповідає дійсності

Діти 1 – 4 класів безкоштовно харчуються по всьому Закарпаттю. Про це на своєму сайті повідомив очільник Закарпаття Геннадій Москаль.

ВІДЕО ДНЯ

Заява мера Мукачева, за словами губернатора, не відповідає дійсності. 

"Міський голова Мукачева не знає, що відбувається в області, не розбирається в державному управлінні й проголошує некомпетентні заяви, які виставляють його повним профаном", – заявляє голова ОДА Геннадій Москаль.

Реклама

"На своїй прес-конференції Андрій Балога повідомив, начебто Мукачево є  єдиним містом на Закарпатті, де безкоштовно харчуються всі школярі 1 – 4-х класів. Це повна брехня – безкоштовно харчуються молодшокласники по всій області. Для цього місцевими адміністраціями та радами за наполяганням ОДА прийняті спеціальні програми харчування учнів загальноосвітніх закладів. Усього по області для організації харчування дітей 1 – 4 класів (а також учнів пільгової категорії) на цей рік закладено 72 мільйони 886 тисяч 600 гривень.

Щоб переконатися в цьому, міському голові треба хоч зрідка виїжджати за дорожній показник "Мукачево", – додає губернатор.

Реклама

"Щодо харчування дітей, то Мукачево є єдиним містом на Закарпатті в іншому сенсі – тільки тут із усіх міст обласного підпорядкування не годують круглих сиріт (усього 72 дітей), які навчаються в профтехучилищах. Крім того, дві тисячі учнів мукачівських профтехучилищ із початку року не отримують стипендію, а близько 500 працівників – зарплату. В інших обласних містах Закарпаття цієї проблеми немає – і в Ужгороді, і в Хусті, і в Берегові діти отримують і харчування, і стипендію, а працівники – зарплату, і тільки в Мукачеві вони змушені виходити на акції протесту, перекривати міждержавну трасу й пікетувати мерію. Своєю некомпетентністю і впертістю мер Мукачева «прославив» Закарпаття на всю Україну, заблокував харчування круглих сиріт, а тепер ще й проголошує всяку нісенітницю, яка й близько не відповідає дійсності", – мовить Геннадій Москаль.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно