Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Соратник Балоги "намалював" сину політика фантастичні рейтинги довіри

Соратник Балоги "намалював" сину політика фантастичні рейтинги довіри

Соціологію оприлюднив місцевий сайт, яким володіє родина народного депутата України. Згідно з інформацією, яку поширив інтернет-ресурс, соціологічне опитування, було проведено Інститутом філософії та гуманітарних досліджень (керівник – кандидат філософський наук Анатолій Колібаба) за підсумками півроку роботи новообраних органів місцевого самоврядування.

"У рамках дослідження, проведеного з 12 по 19 травня в Мукачеві, було опитано 779 респондентів у всіх мікрорайонах міста за відповідними критеріями, які відтворюють загальну картину Мукачева.

ВІДЕО ДНЯ

У підсумку 56,56% опитаних заявили, що довіряють меру Мукачева Андрію Балозі. 29,56% сказали, що ще не визначилися, чи довіряють чи ні, 11,05% зазначили, що не довіряють міському голові, і лише 2,83% опитаних взагалі байдуже це питання", – йдесь у поширеному повідомленні.

Примітно,  що при спробі знайти інформацію про Інститут філософії та гуманітарних досліджень у пошуковику "Google" єдина згадка про дану організацію відображається виключно у вже вказаній інформації про соціологічне дослідження.

Реклама
Соратник Балоги "намалював" сину політика фантастичні рейтинги довіри – 01

При цьому досить цікавим і промовистим є той факт, що керівником так званого "Інституту" є Анатолій Колібаба, давній соратник Віктора Балоги. На сайті Закарпатської обласної організації "Єдиного Центру" Анатолій Васильович зазначений, як член Ради обласної організації політсили. 

Реклама
Соратник Балоги "намалював" сину політика фантастичні рейтинги довіри – 02

Анатолій Колібаба працював на різних посадах в органах державної влади за часів Віктора Балоги. Зокрема, з 2005 політик очолював Ужгородську районну державну адміністрацію, в той час як його "покровитель" працював міністром надзвичайних ситуацій та главою президентської канцелярії Віктора Ющенка. До слова, політик був однією з відповідальних осіб за передвиборчу кампанію Андрія та Оксани Балог на довиборах у Закарпатську обласну раду у березні 2013 року.  

Себто, на виході маємо дослідження замовлене сайтом Віктора Балоги, проведене "Інститутом" його соратника щодо діяльності сина політика. Цифри аналізуйте самі.  

Реклама
Соратник Балоги "намалював" сину політика фантастичні рейтинги довіри – 03
Соратник Балоги "намалював" сину політика фантастичні рейтинги довіри – 04
Соратник Балоги "намалював" сину політика фантастичні рейтинги довіри – 05
Соратник Балоги "намалював" сину політика фантастичні рейтинги довіри – 06

Інфографіка Ренати Мельник / Мукачево.нет 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно