Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

"Моє серце прикипіло до Закарпаття", – Генконсул Словаччини в Ужгороді

"Моє серце прикипіло до Закарпаття", – Генконсул Словаччини в Ужгороді
ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні, 21 квітня, перед від’їздом із України у зв’язку із завершенням своєї роботи Генеральним консулом Словаччини в Ужгороді, до міського голови міста над Ужем Богдана Андріїва завітала Янка Буріанова. Під час теплої, щирої розмови за участю також заступника міського голови Олександра Білака та начальника відділу міжнародних ґрантових програм та інновацій Вікторії Тарахонич, пригадали чимало проектів, ініціатив, ідей, конференцій, реалізованих у співпраці міської влади Ужгорода та особисто Янки Буріанової, як Генерального консула Словаччини в Ужгороді.

Пані дипломат продовжить свою роботу у зовнішньополітичному міністерстві Словаччини в Братиславі і запевнила, що й надалі, як лише зможе, допомагатиме, Україні і, зокрема, Ужгороду, бо до Закарпаття і його обласного центру прикипіло її серце. Як інформує відділ інформаційних технологій Ужгородської міської ради, чималі плани має Янка Буріанова і щодо співпраці з численними українськими організаціями у Братиславі.

Реклама
Читайте також:
Генконсул Угорщини в Ужгороді про безвіз та проблему подвійного громадянства

Заступник міського голови Ужгорода Олександр Білак відзначив проекти, реалізовані Словаччиною та Закарпаттям через норвезький фінансовий механізм. «Сама модель, яка запроваджена – дуже ефективна. Можливо, деякого вдосконалення потребують окремі механізми, але прохання, за можливості підтримувати продовження такої співпраці».

Реклама

Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв підсумував зустріч: «Дуже дякуємо Вам особисто за величезну роботу, яку Ви протягом багатьох років проводили для зближення наших народів. Це були маленькі кроки, які дали величезний ефект. Вони, у тому числі, змінили і наш Ужгород. Завжди будемо раді бачити вас на всіх фестивалях, святах, конференціях у нашому місті, будемо Вас запрошувати як друга і людину, що багато зробила для Ужгорода».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно