Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Гелетей розповів деталі сутички з Парасюком

Гелетей розповів деталі сутички з Парасюком

Начальник Управління держохорони Валерій Гелетей звинуватив нардепа Володимира Парасюка в демонстрації неадекватної поведінки під прикриттям недоторканності. Гелетей також розповів в ефірі одного з українських телеканалів свою версію конфлікту з Парасюком.

ВІДЕО ДНЯ

Нагадаємо, сьогодні, 17 жовтня, під час протестів під стінами Верховної Ради Парасюк влаштував сутичку з Гелетеєм. Голова поліції Києва заявив, що правоохоронці передали прокуратурі усі матеріали справи щодо бійки між Парасюком і Гелетеєм.

"Суть проблеми в тому, що народний депутат Парасюк, його підхід, його звинувачення і все те, що сталося, відбулося у зв’язку з неадекватною поведінкою цієї людини. Я хотів почути від нього ті претензії не на камеру, а щоб він пояснив, які має претензії до мене особисто", – розповів Гелетей.

Реклама

"Парасюк узяв із собою людину, яка знімала, така заготовка була. З самого початку він сказав, що багато людей зібралося біля Ради, правоохоронців, але це була тільки підстава, щоб цей конфлікт відбувся", – додав начальник Управління держохорони.

Гелетей також запевнив, що не писатиме заяву до поліції, оскільки Парасюк не завдав йому серйозних ударів.

Реклама

"Я в жодному разі ні з якою заявою не звертався. Я не кажу, що є тілесні ушкодження або порваний одяг, стався неприємний інцидент. Ударів не було, був один поштовх і його словоблуддя", – пояснив чиновник.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно