Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті перебуває міністр-радник Посольства Японії в Україні

На Закарпатті перебуває міністр-радник Посольства Японії в Україні

Ужгородський міський голова Богдан Андріїв зустрівся сьогодні із заступником глави місії, міністром-радником Посольства Японії в Україні Мічіо Харада. Мічіо Харада вже вдруге в Ужгороді. Минулого року японський дипломат разом із міським головою висадили сакури на проспекті Свободи в Ужгороді – у рамках відзначення 25-річчя дипломатичних відносин України та Японії.

ВІДЕО ДНЯ

Пан Харада подякував Богдану Андріїву за можливість зустрітися, розповів, що напередодні, 23 квітня, читав лекції для студентів історичного та факультету міжнародних відносин Ужгородського національного університету. Одну лекцію відвідала і посол Посол США в Україні Марі Йованович. Відзначив, що дуже радий знову побувати в Ужгороді і побачити, як квітнуть сакури.

Богдан Андріїв розказав гостю, що в Ужгороді з великим успіхом проходять заход у рамках «Сакура фесту». Цими днями місто відвідало дуже багато туристів, які спеціально приїжджають цієї пори до обласного центру Закарпаття, щоб помилуватися цвітінням японської вишні. Також підкреслив, що проводиться велика робота з озеленення Ужгорода, з кожним роком висаджують все більше дерев і, зокрема, сакур. Міський голова запропонував щороку у період цвітіння сакури проводити Дні японської культури.

Реклама

Міністр-радник оцінив оновлення Центру надання адміністративних послуг міської ради, Богдан Євстафійович провів для гостя невелику презентацію, розповів, які послуги можна отримати у ЦНАПІ.

На Закарпатті перебуває міністр-радник Посольства Японії в Україні – 01
Реклама

Також мер Ужгорода та Мічіо Харада поїхали оглянути подаровані урядом Японії сакури. До слова, усі вони прижилися і цього року вже гарно квітли. На згадку про візит до Ужгорода міський голова подарував пану Хараді фотоальбом про місто над Ужем.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно