Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Політика
  • "Воєнний стан вигідний лише одному кандидату", – Віктор Балога прокоментував рішення Петра Порошенка

"Воєнний стан вигідний лише одному кандидату", – Віктор Балога прокоментував рішення Петра Порошенка

"Воєнний стан вигідний лише одному кандидату", – Віктор Балога прокоментував рішення Петра Порошенка

Народний депутат України Віктор Балога прокоментував рішення Петра Порошенка ввести воєнний стан в Україні. Далі подаємо оригінальний текст нардепа.

ВІДЕО ДНЯ

"Ситуація в Керченській протоці не з простих. Нікому з нас не хочеться бачити як таранять і розстрілюють наш беззахисний флот. Це те, що не може не чіпляти за живе.

Але конфлікт із сусідом почався не вчора. Йому уже 4 роки. І раніше наші військові вступали в пряме протистояння з армією сусідньої держави. Зокрема, під Іловайськом. Але тоді від воєнного стану всіх відмовляли. Що ж змінилося сьогодні?

Реклама

Як Захід оцінить цей інцидент і чию сторону займе – це велике питання. Не все в цьому конфлікті однозначно і я не виключаю, що він міг бути штучно спровокований заради перенесення виборів. Бо які задачі у Азовському морі допоможе вирішити воєнний стан? Збудувати за 60 днів флот? Сумніваюсь.

Читайте також:
Що таке воєнний стан: основні тези та відповідь на питання, які турбують кожного
Реклама

Ми зібралися оголошувати Росії війну? Москва першим ділом перекриє нам "реверс газу зі Словаччини". І тоді кожен побачить наскільки ми стали енергонезалежні за останні чотири роки. І таких козирів у Росії багато. Ми оголошуємо воєнний стан, щоб навести порядок з п’ятою колоною? Не смішіть! Подивіться останні журналістські розслідування і побачите як вони дружать.

Їм потрібен воєнний стан, щоб перенести вибори? Це вже ближче до реальності. Бо воєнний стан вигідний лише одному кандидату і невигідний всім іншим. Воєнний стан дозволяє закрити рота кому потрібно. Закрутити гайки там, де вигідно. Показати всім, "які вони імпотенти і який я молодець". Чи готові вони ризикнути країною заради ще п’яти років при владі? Легко!

Тому на моє глибоке переконання, ми не повинні голосувати за воєнний стан в парламенті".

Реклама

Як раніше інформувало інтернет-видання "PMG.ua", радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк заявив, що на житті пересічних українців введення воєнного стану ніяк не відобразиться.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно