Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Політика
  • Дружина Володимира Зеленського: цікаві факти і фото потенційної Першої леді

Дружина Володимира Зеленського: цікаві факти і фото потенційної Першої леді

Дружина Володимира Зеленського: цікаві факти і фото потенційної Першої леді
ВІДЕО ДНЯ

Однією з найбільш обговорюваних тем 2019 року стала заява Володимира Зеленського про участь у виборах президента. Крім цього, увагу українців привернула і його дружина – Олена Зеленська. Ми підготували цікаві факти про потенційну першу леді України.

Олена Зеленська досі ховається в тіні знаменитого чоловіка, хоча саме вона завжди підштовхувала Володимира Зеленського в його кар’єрі. Але після того, як стало відомо про бажання шоумена поборотися за пост президента України, в мережі зацікавилися дружиною Зеленського.

Реклама

Біографія дружини Зеленського

Олена Зеленська народилася 6 лютого 1978 року у Кривому Розі. У рідному ж місті закінчила школу і будівельний факультет Криворізького технічного університету. Отримавши диплом магістра, Олена практично жодного дня не попрацювала за фахом та долучилася до колективу студії "Квартал 95", де продовжує працювати сценаристом й зараз.

Ось 7 правил життя дружини кандидата в президенти України:

1. Олена цінує в чоловіках порядність, гострий розум, інтелігентність і джентельменські якості. Саме таким був Володимир, коли почав до неї залицятися.

Реклама
Читайте також:
Володимир Зеленський приїхав на Закарпаття

2. Вона вважає, що саме нудьга часто вбиває стосунки, тому партнери іноді повинні влаштовувати "романтичні канікули" для поновлення почуттів. Олена дуже терпляча, адже чекала пропозиції від Володимира цілих 8 років.

3. Жінка ставить подружню вірність на перше місце.

Реклама

4. Олена – доволі різнобічна людина. Вона з відзнакою закінчила будівельний факультет, але створює сценарії для студії "Квартал 95" і займається вихованням двох дітей.

Кумою дружини Зеленського є Олена Кравець, яка в "Вечірньому кварталі" часто грає роль лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко.

5. Амбіційна. Віддає перевагу мислити ширше і застосовувати свій талант на практиці. Вона не боїться невдач і сміливо кидається в будь-яку справу, яка їй подобається, намагаючись довести розпочате до досконалості.

Читайте також:
Зеленський з «Кварталом 95» в Ужгороді: Агітувати не збираємось, однак закликаємо всіх прийти на вибори

6. Олена Зеленська створює затишок в домі і спокій в родині. Володимир Зеленський одного разу чесно зізнався, що вона – кохання всього його життя і він любить її, як самого себе.

7. Потенційна перша леді України допомагає чоловікові у його всіх починаннях і намагається постійно надихати коханого. Вони не тільки разом займаються побутом, а й працюють, і відпочивають.

Володимир Зеленський завжди ретельно оберігав своє особисте життя і практично ніколи не ділився спільними знімками зі своєю дружиною Оленою. У численних інтерв’ю комік зізнавався, що дружина строго забороняє йому публікувати в своїх мікрооблоках її знімки.

Реклама

Нагадаємо, у президентському рейтингу з’явилося троє лідерів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно