Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Зеленський розповів, коли представить українцям свою команду

Зеленський розповів, коли представить українцям свою команду

Кандидат у президенти України, шоумен Володимир Зеленський заявив, що ключову п’ятірку своєї команди представить після виходу до другого туру президентських виборів. Про це він сказав на зустрічі з провідними бізнес-асоціаціями в Києві в понеділок.

ВІДЕО ДНЯ

"Ми хочемо представити ключових людей до кінця другого туру, якщо ми туди пройдемо. За ніс водити людей не будемо – ми п’ятірку назвемо. Решту – там на це буде до президентських повноважень майже 2,5 місяця. Я вважаю, нам цього часу вистачить, щоб усіх знайти", – сказав Зеленський.

За його словами, він бачить у своїй команді людей, які прийшли на зустріч із ним і висловив сподівання, що вони також бачать себе у його команді. Зазначається, що у бесіді також брали участь екс-глава Міністерства фінансів України Олександр Данилюк, колишній міністр економічного розвитку і торгівлі України Айварас Абромавичус, народний депутат Сергій Лещенко і співвласник "Нової Пошти" В’ячеслав Климов.

Реклама
Читайте також:
Дружина Володимира Зеленського: цікаві факти і фото потенційної Першої леді

Зеленський також додав, що команда – "дуже складне питання", і з деякими потенційними кандидатами на ключові державні посади не вдалося досягти домовленості. "Ось є персонаж, я з ним вів переговори, тому що ми знаємо один одного з моменту захисту Краматорського аеропорту в 2014 році – Кривонос Сергій Григорович, він захищав. Супер офіцер, який наразі став... заступником голови РНБО. Він – кандидат у президенти, ми з ним зустрілися, домовилися, як воно буде потім – побачимо, але в секторі оборони ти – №1, я тебе бачу", – сказав кандидат.

Реклама
Зеленський розповів, коли представить українцям свою команду – 01

За словами шоумена, вони з Кривоносом домовилися, що підпишуть меморандум про підтримку після другого туру президентських виборів. "Після цього через два дні та походу до Адміністрації президента він знявся на користь на користь Петра Порошенка. Я не знаю, з чим це пов’язано, але я можу просто сказати, що ця людина була на це місце", – сказав Зеленський.

Що стосується Служби безпеки України, то, за його словами, "треба дивитися на офіцерів у других і третіх ланках у службі". "Багато нам пишуть, і в онлайн-опитуванні... Не знаю цю людину, але всі хвалять Смешка (екс-глава СБУ, кандидат у президенти Ігор Смешко). Не знаю, ніколи не спілкувався, тому не можу зробити поки що висновків", –  зазначив він.

Реклама

За його словами, після ознайомлення з інформацією про потенційного члена команди потрібно провести з ним якийсь час. "Я маю з ним пожити – я не знаю, як можна по-іншому людей брати на роботу", – резюмував кандидат у президенти. Зеленський також заявив, що має намір максимально боротися з корупціонерами усіма можливими способами.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно