Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Українці влаштували зворушливу акцію прощання з президентом Порошенком

Українці влаштували зворушливу акцію прощання з президентом Порошенком
ВІДЕО ДНЯ

Сотні українців 22 квітня зібралися під Адміністрацією Президента України, щоб подякувати Петру Порошенку за 5 років його роботи та попрощатися з ним, як з Гарантом. Присутні на акції скандували: "Дякуємо!", а також гуртом заспівали гімн України.

Під АП люди також вигукують: "Разом і до кінця", "Разом до перемоги!", "Слава Україні - Героям Слава!", "Порошенко!", "Україні треба порох, а не вазелін!". Окрім того, присутні разом заспівали пісню "Ой, у лузі червона калина похилилася".

Реклама

Згодом до українців вийшов сам Порошенко разом із дружиною Мариною. Учасники акції зустріли їх аплодисментами та вигуками: "Найкращі!".

Читайте також:
Порошенко зателефонував Зеленському
Реклама

"Дякую всім, хто прийшов зараз на Банкову. Бо українці по-різному проводжали президента. Такого, як зараз, Україна ще не бачила. Це стало можливим завдяки вам", – сказав Порошенко.

"Вчора в Мистецькому арсеналі я звернувся до всієї України словами Черчіля. І лейтмотивом цього звернення було: "Ніколи не здавайся". І нехай вони чують – ми не здамося. А ще Черчіль сказав, що перемога – це дорога від поразки до поразки. Це нам не підходить. Ми будемо рухатися від перемоги через поразку до нової перемоги", – наголосив президент.

Він також запевнив, що не дасть знищити українські армію, мову, церкву, зупинити децентралізацію, нову українську школу, зупинити інклюзивну освіту, яку започаткувала перша леді. На це українці зреагували вигуками "Марина!" та "Молодець!"

Реклама

Порошенко запевнив, що піде на парламентські вибори, а також балотуватиметься на наступних виборах президента. На це українці почали вимагати: "Через рік!" На це Порошенко з усмішкою відповів: "Через рік, так через рік".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно