Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Токар Едгар: Здолаємо «ЇХ» – змінимо історію Мукачева

Токар Едгар: Здолаємо «ЇХ» – змінимо історію Мукачева

Моя поява у політичному середовищі Закарпаття та окрузі 69 у якості кандидата в народні депутати України від пропрезидентської партії «Слуга народу» була несподіванкою для багатьох. Так, я молодий, досі не займався політикою, але успішно вів сімейний бізнес. З дитинства я був переконаний, що колись настане той час, коли я братиму участь у парламентських виборах, як кандидат в народні депутати. В команді президента я від самого початку – був волонтером під час президентських виборів.

ВІДЕО ДНЯ

Я все життя живу в Мукачево, тому розумію, що місту, та й округу потрібні зміни. Люди хочуть добре жити, заробляти на рідній землі, але наймана праця не приносить великого доходу. Коли ж розпочинають бізнес, важко втриматися на плаву.  Люди втрачають віру у власні сили. Наприклад, фермери можуть кілька років вкладати ресурси у власну справу, доки почнуть отримувати дохід. Тому, треба змінювати законодавство і надавати пільгові умови для фермерів-початківців хоча б на 5-6 років, а не «душити» їх перевірками та поборами.

Наш регіон має великий туристичний потенціал, але наплив туристів стримує відсутність аеропорту, та й із прямими залізничними сполученнями в усі куточки України, є проблеми.  Мукачево – економічний центр Закарпатського краю, тому вважаю, що потрібно шукати підтримки в Президента України та переконувати парламент виділити кошти на будівництво аеропорту саме тут. 

Реклама

Дуже хочеться, щоб Мукачево стало більш європейським, щоб  містяни отримали зручні тротуари, освітлені вулиці та досконалішу систему стоків, адже після дощів окремі вулиці підтоплює. Важливо подбати про дозвілля дітей та молоді, адже в місті бракує гуртків, якісних спортивних та ігрових майданчиків зі штучним покриттям, аби дітям було комфортно проводити там час. Наші  діти повинні мати конкурентні умови для розвитку своїх здібностей, а наша з вами справа – створити для цього належні умови, знайти фінансування та залучити інвесторів, які вболівають за наш край. 

Програма партії «Слуга народу» – орієнтована на людей. Підтримуючи партію та мажоритарників, ми підтримуємо втілення в життя ідей  президента. Я, як кандидат в народні депутати від партії «Слуга народу» розумію свою відповідальність і готовий сумлінно працювати, аби виправдати сподівання виборців.

Реклама
Читайте також:
Закарпатців у списку аж п’ятеро

Мій округ для мене – це в першу чергу, люди. Люди, які потребують кращого життя вже сьогодні. Зміна старих політиків – перший крок до цього. Півроку тому мало хто вірив, що Володимир Зеленський стане президентом. Через деякий час, я впевнений, ми не згадаємо тих, чиї прізвища зараз ми не можемо «називати вголос», але які диктують правила за якими змушені жити не один рік.

 Зробимо їх ще раз!

Реклама

Довідково. Пропрезидентська політична партія «Слуга народу» на Закарпатті має найбільшу довіру серед виборців. До прохідної частини списку політичної партії потрапило троє закарпатців. Ще шестеро кандидатів від «Слуги народу» балотуються у шести виборчих округах. 

Токар Едгар – кандидат в народні депутати України від політичної партії «Слуга народу» у мажоритарному окрузі номер 69 з центром у місті Мукачево, до якого відносяться Мукачівський, частина Іршавського та Берегівського районів. 

Уродженець Мукачева, 32 роки. Одружений, виховує двох синів. Займався підприємницькою діяльністю, зараз сімейну справу ведуть мама та дружина. 

В програмі кандидата пріоритетними є: будівництво доріг за європейськими стандартами, сприяння розвитку сміттєпереробної галузі, збереження та відновлення Карпат.

Команда кандидата в народні депутати розробила три проекти законопроектів, які стосуються:

  • введення податку на переробку сміття, який закладений в собівартість упаковки готової продукції ( в розмірі 0,5% від вартості товару) введення податку на переробку сміття;
  • про підтримку виробників продукції з високою доданою вартістю в аграрному секторі економіки, шляхом запровадження диференційованої системи оподаткування та спрощеної системи оподаткування фермерів;
  • внесення змін до Бюджетного та Податкового кодексів України щодо цільового призначення туристичного збору.

*Матеріал розміщено на правах політичної реклами.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно