Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Політика
  • Іван Кукушкін: Дитячий спорт може зникнути без підтримки Президента України

Іван Кукушкін: Дитячий спорт може зникнути без підтримки Президента України

Іван Кукушкін: Дитячий спорт може зникнути без підтримки Президента України

До редакції інтернет-видання «PMG.ua» надійшов лист-звернення від майстра спорту міжнародного класу з греко-римської боротьби, чемпіона Європи, заслуженого тренера України Івана Івановича Кукушкіна. Подаємо оригінальний авторський текст.

ВІДЕО ДНЯ

Дорогі земляки!

Як спортсмен з 30-річним тренерським стажем, я добре знаю, що таке – боротьба за лідерство. За своє життя я підготував більше 30 майстрів спорту України та 3 майстри спорту міжнародного класу. Усі вони – мукачівці. Я пишаюся своїми вихованцями і розумію, як не просто їм давалися перемоги. В Мукачівському районі немає жодного спортивного залу, де могли б безкоштовно займатися діти. Я хочу змінити цю ситуацію.

Іван Кукушкін: Дитячий спорт може зникнути без підтримки Президента України – 01
Реклама

Тому звертаюсь до Вас підтримати кандидата в народні депутати України від політичної партії «Слуга народу» Токара Едгара на виборах 21 липня. Я знаю Едгара змалку, знаю що це людина слова та непохитних принципів. Я розумію, що дитячий спорт потрібно підтримувати на державному рівні, інакше у нас не буде дорослих спортсменів. Єдиний шанс збільшити фінансування дитячого спорту – це звертатись до Президента України Володимира Зеленського, який сам є прихильником здорового способу життя та просити про підтримку та патронаж на державному рівні.

Читайте також:
Токар Едгар: Здолаємо «ЇХ» – змінимо історію Мукачева
Реклама

Наші діти мріють тренуватись у просторих охайних залах, на сучасних бігових доріжках, а тренерський склад заслуговує на гідні зарплати. У Закарпатській області діти вправляються у 25 різних видах спорту – і це хороший показник, однак мотивацію та фінансове забезпечення тренерів потрібно в рази збільшувати, інакше всі виїдуть на роботу за кордон. Кандидат в народні депутати України Токар Едгар сам батько двох синів, тому підтримує мене та готовий допомогти відродити славу мукачівського спорту. Давайте підтримаємо його РАЗОМ!

*Матеріал розміщено на правах політичної реклами

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно