Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Політика
  • Олександр Горячкун: Підтримую бажання президента очистити владу від старих кадрів та корупції

Олександр Горячкун: Підтримую бажання президента очистити владу від старих кадрів та корупції

Олександр Горячкун: Підтримую бажання президента очистити владу від старих кадрів та корупції

До редакції інтернет-видання «PMG.ua» надійшов лист-звернення від керівника Закарпатської продовольчої компанії Олександра Горячкуна. Подаємо оригінальний авторський текст.

ВІДЕО ДНЯ

Шановні друзі, колеги, знайомі!

За два дні відбудуться позачергові парламентські вибори, на яких ми обиратимемо, хто ж представлятиме наші інтереси у вищому законодавчому органі країни. Ми отримаємо два бюлетені, в одному з них обиратимемо партію, в іншому – за прізвищем, депутата-мажоритарника. Я багато років працюю в бізнесі, часто спілкуюся з людьми і бачу, що ми всі потребуємо змін. Коли інші регіони розвиваються семимильними кроками, в нашому місті новинки з’являються вкрай рідко і дуже важко. У нашому місті важко розпочати бізнес представникам всеукраїнських мереж магазинів, бо місцеві монополісти не зацікавлені у конкуренції, звідси – вищі ціни на товари, у порівнянні з іншими обласними центрами України.

Читайте також:
Токар Едгар: Я готовий стати слугою народу
Реклама

Я, як і всі ми, розумію, що країні, місту та області потрібне перезавантаження, адже старі політики, стара система влади, система корупції, брехні та свавілля не хоче й не здатна змінитися. Так само розумію, як важливо мати у Верховній Раді України людину нового мислення, яка дійсно буде вболівати та відстоювати інтереси нашого регіону. Саме таким є кандидат в народні депутати України від політичної партії «Слуга народу» – Токар Едгар. Це людина Президента України. Він не дає пустих обіцянок, щоб сподобатись сьогодні, а завтра про них забути. Він готовий брати на себе відповідальність і представляти у Верховній Раді інтереси кожного свого виборця, а найголовніше – він розуміє: керує не влада, а народ.

Саме тому я прийняв рішення підтримати команду Президента України та Едгара Токара, як кандидата в народні депутати від політичної партії «Слуга народу» у Мукачівському виборчому окрузі. Тому прошу вас, разом зі мною прийти на вибори 21 липня та підтримати Токара і дати шанс нашому місту і району почати нове життя.

Реклама

*Матеріал розміщено на правах політичної реклами

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно