Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Політика
  • Василь Петьовка висловив вдячність за підтримку жителям Тячівщини й Рахівщини та звернувся до конкурентів по перегонам

Василь Петьовка висловив вдячність за підтримку жителям Тячівщини й Рахівщини та звернувся до конкурентів по перегонам

Василь Петьовка висловив вдячність за підтримку жителям Тячівщини й Рахівщини та звернувся до конкурентів по перегонам

21 липня 2019 року відбулись позачергові вибори до Верховної Ради України. Серед усіх кандидатів, які взяли участь у перегонах, беззаперечним лідером у виборчому окрузі №72, що включає Тячівський і Рахівський райони, є Василь Петьовка. 

ВІДЕО ДНЯ

Політик висловив вдячність всім, хто його підтримав. У зверненні Василя Петьовки йдеться:

"Шановні жителі, виборці Тячівського та Рахівського району, міські, сільські, селищні голови та голови ОТГ!

Реклама

Ми знайомі вже не один рік, пройшли немалий шлях по подоланню різних труднощів, радилися, вирішували невідкладні питання різних сфер нашого життя. Маємо спільні напрацювання і плани на майбутнє, ми стали рідними один одному: ви – мені, я, сподіваюсь, вам. Дякую за це!

Висловлюю щиру вдячність за визнання моєї попередньої роботи у Верховній Раді, за підтримку та довіру для роботи у парламенті нового скликання. Зі свого боку обіцяю, що, як народний депутат,  докладу максимум зусиль, аби виправдати довірений вами мандат, працюватиму для розвитку Тячівського та Рахівського районів, аби ми , спільно з вами,  змогли змінити життя в  містах, селах, селищах та об’єднаних громадах на краще. Ми, разом з вами, і надалі будемо працювати для розвитку ваших сіл, селищ,  міст, для покращення життя ваших родин!

Реклама
Читайте також:
Які партії проходять у ВР та хто переміг на мажоритарці у Закарпатті

З повагою ставлюсь до краян, які віддали свої голоси молодим політикам Вадиму Носі та Олександру Данилюку. Пропоную їм об’єднати наші зусилля для реалізації спільних ідей та задумів.  Вадиму Носі та Олександру Данилюку, які в цих виборчих перегонах зайняли друге і третє місце,  пропоную стати моїми помічниками, аби ми разом, спільними зусиллями,  могли працювати для жителів Тячівського та Рахівського районів, втілювати кращі ідеї та прагнення. 

А тим кандидатам, які набрали мінімальну кількість голосів хочу сказати: у виборчу кампанію  ви вклали немалі кошти. Я особисто вам дякую, що під час виборчої кампанії, ви хоч щось, та допомогли жителям Тячівщини та Рахівщини. І це – набагато краще, ніж якби ці кошти випадково конфіскували на кордонах.

Реклама

Всім чесним жителям, головам місцевого самоврядування,  політичним діячам Тячівського та Рахівського районів  вдячний за підтримку  та довіру, яку обіцяю виправдати за час наступної каденції у Верховній Раді України".

З повагою, Василь Петьовка

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно