Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Політика
  • Віктор Балога зробив резонансну заяву: у чому політик звинувачує Едгара Токара

Віктор Балога зробив резонансну заяву: у чому політик звинувачує Едгара Токара

Віктор Балога зробив резонансну заяву: у чому політик звинувачує Едгара Токара
ВІДЕО ДНЯ

Округ №69 із центром у Мукачеві став сенсацією виборів на Закарпатті. Запекла боротьба між двома головними претендентами на мандат – Віктором Балогою та Едгаром Токарем – не давала спокою багатьом краянам. І от, 22 липня ЦВК опрацювала 100% протоколів.

Віктор Балога зробив резонансну заяву: у чому політик звинувачує Едгара Токара – 10
Реклама

Із невеликим відривом переміг лідер партії "Єдиний центр" Віктор Балога. За нього віддали свої голоси 35,81% виборців. Політик здобув 21 265 голосів. Едгару Токарю, який йшов на вибори від партії "Слуга народу", для перемоги не вистачило зовсім трохи. Він отримав 20 467 голосів. Це 34,47%.

Читайте також:
Едгар Токар зробив гучну заяву
Реклама

Вже за кілька днів, 24 липня, відбулося засідання окружної виборчої комісії під час якого вирішили перерахувати голоси на усіх 133 дільницях мукачівського округу. Однак наразі ця процедура ще не розпочалася. Тому сьогодні Віктор Балога оприлюднив резонансну заяву, яка стосується його головного конкурента Едгара Токаря. Нижче подаємо оригінальний авторський текст.

Віктор Балога зробив резонансну заяву: у чому політик звинувачує Едгара Токара – 11

"Виявляється, що всі заяви про підтримку повного перерахунку голосів на виборчому окрузі №69 із табору мого опонента – не більше, ніж інформаційний блеф. Насправді, кандидат від провладної партії не має жодного бажання в демократичний спосіб перевірити результати виборів, а тому вирішив зірвати цей процес.

Реклама
Читайте також:
"Слуга народу" хоче оскаржити результати виборів у двох закарпатських округах

Хлопці не стали нічого вигадувати і пішли перевіреним шляхом – фабрикують кримінальні справи. В результаті, за заявою кандидата від "Слуги народу", суд за зверненням поліції дозволив вилучити списки виборців. Як результат, повний перерахунок голосів може бути зірвано.

Виходить, що я, як переможець виборів, хочу підтвердити їх результат через повний перерахунок, а мій опонент, який їх програв, цей процес зриває. Переконаний, що будь-які інші способи підтвердити результат виборів, окрім як повний перерахунок голосів, мають на меті за будь-що продавити потрібний владі результат".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно