Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Політика
  • Прем’єр-міністр Гончарук після скандалу оприлюднив відеозвернення до українців

Прем’єр-міністр Гончарук після скандалу оприлюднив відеозвернення до українців

Прем’єр-міністр Гончарук після скандалу оприлюднив відеозвернення до українців

Прем’єр-міністр Олексій Гончарук вважає, що поява у мережі записів розмов за його участю є кампанією проти нього особисто та президента Володимира Зеленського зокрема.

ВІДЕО ДНЯ

Як підкреслив Гончарук у своїх соцмепрежах, із самого початку проти команди президента й уряду працюють багато людей, яким хотілось, щоб владі нічого не вдалося. Та, щоб Україні нічого не вдалося. За словами очільника Кабміну, ці недоброзичливці провокували економічні катастрофи, дефолти, падіння гривні, неможливість побудувати взаємини із міжнародними партнерами. Але все це виявилося брехнею.

Читайте також:
Український політикум сколихнув гучний скандал: подробиці
Реклама

Також він повідомив, що проти нього та уряду останнім часом розгорнулися масовані медіаатаки. Гончарук підкреслив, це свідчить про те, що його команда – на правильному шляху.

Ми перекрили дуже багато корупційний потоків і схем, і не даємо грабіжникам далі обкрадати країну. Вони вже втратили мільйони гривень і щодня надалі втрачатимуть мільйони гривень тіньового доходу. Вони марно намагаються їх відновити, і це у них не вийде. Тому звертаюся до тих, хто бореться проти нас: Вам нас не злякати! Ми будемо ще наполегливіше викорінювати корупцію та перекривати потоки. Головна ціль роботи нашої команди — перезавантажити країну, зламати стару систему і побудувати нову, без "схематозів" і договорняків, — наголосив Гончарук.

Реклама

Водночас прем’єр переконує, що його команда працює над тим, аби кожен українець відчув реальні зміни. Як приклад він навів той факт, що:

  • зміцнився обмінний курс;
  • зросли до 7-річного максимуму накопичення міжнародних резервів, які становлять 25 мільярдів гривень;
  • приплив прямих іноземних інвестицій в країну зріс до 2,5 мільярда доларів
  • інфляція різко впала до 4,1%;
  • уряду вдалося запозичити гривню за рекордно низьким відсотком. 

"Якщо це не позитивні зміни у нашій економіці, то я в ній – повний профан. І це далеко не всі гарні новини", – підсумував Гончарук. 

Реклама

Що це за резонансні записи розмов, у яких бере участь Гончарук

На ютюб-каналі "Як обдурити президента" вийшли три частини записів розмов з Кабміну. На них прем’єр Олексій Гончарук разом із членами Кабміну та НБУ обговорюють економічну ситуацію в країні. Водночас вони радяться, що говорити президенту Зеленському під час зустрічі, який цікавиться зміцненням курсу гривні та "звідки дірка у бюджеті".

Резонансу ситуації надає те, що взагалі прослуховують членів уряду та таке прослуховування відбувається у будівлі Кабміну. Крім того, на увагу заслуговують вислови Гончарука, де він називає себе "профаном", заявляє, що "у Зеленського є дуже примітивне… просте розуміння економічних процесів". Також прем’єр називає гаранта Вовою та збирається йому пояснити економічні процеси в країні на прикладі салату "Олів’є".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно