Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Політика
  • 5 мільйонів доларів: у чому нардеп Дубінський звинувачує мільярдера із Закарпаття

5 мільйонів доларів: у чому нардеп Дубінський звинувачує мільярдера із Закарпаття

5 мільйонів доларів: у чому нардеп Дубінський звинувачує мільярдера із Закарпаття

Наприкінці минулого тижня народний депутат України від партії "Слуга народу", відомий багатьом українцям як ведучий програми "Гроші", Олександр Дубінський на своїй сторінці у Фейсбуці оприлюднив резонансну заяву. Вона стосувалася уродженця Закарпаття – мільярдера Алекса Ровта. 

ВІДЕО ДНЯ

Мовляв, люди Алекса Ровта пропонували 5 мільйонів доларів хабара голові Фонду держмайна за директора Одеського припортового заводу (ОПЗ). І, за словами Олександра Дубінського, це не перший подібний випадок.

Читайте також:
Мільярдер із Мукачева: хто такий Алекс Ровт, якого Зеленський нагородив орденом
Реклама

"У 2013 році американська компанія "Universal Trading & Investment Co., Inc." подала позов проти Юлії Тимошенко, звинувативши її в причетності до корупційної діяльності, в якій були замішані ряд громадян США, включаючи Ровта і Пака. Зокрема, позивач стверджував, що в 1995-96 рр. Ровт і Пак перераховували на рахунки компаній Тимошенко величезні суми, щоб тодішній прем’єр Павло Лазаренко дав їм доступ до Одеського припортового заводу", – написав Олександр Дубінський.

5 мільйонів доларів: у чому нардеп Дубінський звинувачує мільярдера із Закарпаття – 01
Реклама

На таку заяву нардепа сьогодні емоційно відреагував колишній очільник Закарпатської ОДА Геннадій Москаль."Якщо "слуги народу" аж так печуться про протидію дезінформації, що погрожують редакціям ЗМІ штрафами за розповсюдження "фейків", то може хай спочатку розберуться з фейками, поширюваними членами своєї фракції? 30 січня нардеп від "Слуги" Олександр Дубінський оприлюднив на своїй сторінці в Фейсбук недостовірну інформацію щодо бізнесменів з США Алекса Ровта та Імре Пака", – написав Геннадій Москаль.

Читайте також:
Мільярдер Алекс Ровт в ефірі американського телебачення розповів про Мукачево

 

Реклама

За словами колишнього очільника Закарпатської ОДА, у своєму пості серед іншого Олександр Дубінський стверджує, що панове Ровт і Пак ще в 90-х корумпували Юлію Тимошенко заради доступу до ОПЗ, а зараз "знову" нібито роблять щось незаконне.

5 мільйонів доларів: у чому нардеп Дубінський звинувачує мільярдера із Закарпаття – 02

"Так от, повідомляю пану Дубінському персонально: у 2018 році суд Будапешта визнав дану інформацію щодо нібито корупційних дій Алекса Ровта й Імре Пака недостовірною (це рішення згодом підтвердив і Верховний суд Угорщини). А один із угорських журналістів — Надь Мартон — за розповсюдження недостовірної інформації щодо Ровта й Пака був засуджений до громадських робіт. Протягом півроку після суду його можна було зустріти на вулицях Будапешта за важливою й корисною роботою — підмітанням тротуарів та миттям бруківки шампунем. Думаю, "слугам народу" також треба перейняти цей досвід сусідньої країни й почати з себе!", – зазначив Геннадій Москаль.

5 мільйонів доларів: у чому нардеп Дубінський звинувачує мільярдера із Закарпаття – 03
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно