Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Зеленський заявив, що новий склад Кабміну – повністю незалежний

Зеленський заявив, що новий склад Кабміну – повністю незалежний

Український президент Володимир Зеленський вважає, що новий склад Кабміну на чолі з прем’єром Денисом Шмигалем – повністю незалежний.

ВІДЕО ДНЯ

Зеленський в інтерв’ю Bloomberg Quint заявив, що українські олігархи не мають ніякого впливу на уряд України. Водночас президент зауважив, що олігархам належить 70% – 80% активів у цій країні.

Кожен менеджер в Україні працював на одного з них або якось пов’язаний з одним із них. І вони наймають найкращих – ми повинні це розуміти, – зауважив Зеленський.

Реклама
Читайте також:
Гончаренко розкритикував Зеленського: реакція президента здивувала

Довідка. Прем’єр-міністр Денис Шмигаль у минулому працював в компанії олігарха Ріната Ахметова. У 2017 – 2019 роках Шмигаль був заступником генерального директора з соціальних питань "ДТЕК Західенерго", директором "ДТЕК Бурштинська ТЕС" та виконував обов’язки заступника генерального директора з соціальних питань "ДТЕК Західенерго".

Реклама

Зміну старого складу Кабміну президент України пояснив необхідністю реакції на ефективність його роботи. За словами Зеленського, коли ви робите такі глибокі зміни в країні, "ви не можете зазнати невдачі".

"Йдеться не про ваші особисті рейтинги, не про те, що вас можуть вигнати з влади, а про те, що в України більше ніколи не буде можливості зробити це", – сказав президент.

При цьому курс України не змінюється від кадрових перестановок. Володимир Зеленський наголосив, що Україна й надалі націлена на виконання реформ, співпрацю з МВФ, впровадження земельної реформи, розробку потрібного законопроєкту про банки, який не дозволить колишнім власникам повертати їх. 

Реклама
Читайте також:
Новий прем’єр-міністр обіцяє не ліквідовувати лікарні та не звільняти медиків

Загалом Володимир Зеленський підкреслив, що не планує змінювати будь-яку людину в країні, яка працює чесно і ефективно.

Нагадаємо, Верховна Рада 4 березня відправила у відставку уряд Олексія Гончарука. Натомість депутати призначили прем’єр-міністром Дениса Шмигаля та проголосували за склад нового уряду. 

Найважливішим пріоритетом в уряді Шмигаль назвав зміцнення національної безпеки та оборони, завершення війни на Донбасі та повернення анексованого Криму.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно