Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Рейтинг президента Зеленського знизився

Рейтинг президента Зеленського знизився

46% українців підтримують діяльність президента Володимира Зеленського. Про це свідчать результати опитування Київського міжнародного центру соціології (КМІС).

ВІДЕО ДНЯ

При цьому, 33% українців оцінюють його діяльність нейтрально, 21% – негативно. Для порівняння, у вересні минулого року Зеленського підтримували 74% опитаних, у жовтні – 67%, у листопаді – 65%, у грудні – 60%, тоді як у лютому цього року – лише 48%.

Читайте також:
Зеленський хоче залишити заробітчан в Україні
Реклама

Також лише 11% українців позитивно оцінюють діяльність премʼєр-міністра Дениса Шмигаля. При цьому 65% респондентів оцінили його нейтрально, або взагалі заявили, що не знають такого політика.

Підтримку діям голови Верховної Ради Дмитра Разумкова висловлюють 29% українців (51% — нейтрально, 21% — негативно). Його рейтинг також суттєво втратив у порівнянні з вереснем 2019 року, коли його підтримували 48% опитаних.

Реклама

Серед головних невдач влади респонденти назвали відсутність результатів боротьби з корупцією (75%), відсутність прогресу на Донбасі та у забезпеченні населення доступними медичними послугами (по 70%), відсутність прогресу у розслідуванні гучних справ (68%) та відсутність успіхів нової влади у справі зниження тарифів ЖКГ (62% опитаних).

Опитування проводилося з 27 по 30 березня методом CATI (телефонні інтервʼю з використанням компʼютера, computer-assisted telephone interviews). До вибірки не включаються території, які тимчасово не контролюються владою України. Під час дослідження опитали 1500 осіб, похибка вибірки з імовірністю 0,95 не перевищує 3%.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно