Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ремонти місцевих доріг: ВРУ підтримала важливі зміни до бюджету України

Ремонти місцевих доріг: ВРУ підтримала важливі зміни до бюджету України

Сьогодні український Парламент ухвалив законопроект № 3510, покликаний збільшити фінансовий ресурс для впорядкування автомобільних шляхів місцевого значення.

ВІДЕО ДНЯ

Документ дає можливість спрямовувати кошти субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам нижчого рівня. Закарпатський нардеп Валерій Лунченко закликав колег по сесійній залі підтримати це вкрай важливе рішення.

«Як депутат-мажоритарник, про стан доріг знаю не з чуток, тож закликав колег по сесійній залі підтримати Проєкт Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України № 3510.

Реклама
Читайте також:
Відновити КПП «Тересва»: народні депутати Петьовка, Лунченко, Горват та Поляк звернулись до Шмигаля

Цим рішенням ми даємо можливість місцевим бюджетам використовувати кошти, отриманих за субвенціями, на фінансування доріг, без тих штучних обмежень, які ми мали до цього», – зазначає нардеп у своєму дописі в соцмережі FB.

Реклама

"Проєкт Закону забезпечить можливість збільшення фінансування для покращення стану автомобільних доріг загального користування місцевого значення за рахунок додаткових позабюджетних запозичень, ефективному та цільовому використанню бюджетних коштів у 2020 році", – йдеться в пояснювальній записці до закону.

Завдяки цьому рішенню органи місцевого самоврядування отримають більше фінансових можливостей для розбудови дорожньої інфраструктури. Збільшення обсягів фінансування на ремонт закарпатських доріг завжди був одним з основних пріорітетів у діяльності нардепа Валерія Лунченка.

Разом з іншими колегами із Закарпаття – Петьовкою Василем, Поляком Владіславом та Горватом Робертом, народний обранець завжди звертає увагу уряду на проблему стану місцевих доріг.

Реклама
Читайте також:
Валерія Лунченка визнано найвпливовішим політиком Закарпаття

В минулому обранцю вдалося дати старт ремонту низки місцевих доріг в межах свого округу та домогтися фінансування на такі важливі транпортні артерії як Н-09 та М-23.

«Законопроєкт в цілому забезпечить збільшення фінансування для покращення стану автодоріг у містах та селах України.

Розбудова транспортної інфраструктури є одним з пріорітетів роботи нашої депутатської групи, задекларованим у наших передвиборчих програмах. Дякую усім колегам за підтримку цього важливого законопроєкту!», – зазначив Валерій Лунченко.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно