Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Політика
  • "Я це плато тобі на голову одягну": нардеп із Закарпаття влаштував скандал у прямому ефірі

"Я це плато тобі на голову одягну": нардеп із Закарпаття влаштував скандал у прямому ефірі

"Я це плато тобі на голову одягну": нардеп із Закарпаття влаштував скандал у прямому ефірі

Нардеп під фракції ОПЗЖ Нестор Шуфрич в прямому ефірі "Право на владу" у підвищеному тоні звинуватив головного санітарного лікаря України Віктора Ляшка в неякісній діяльності у боротьбі з коронавірусом. Політик висловився, що в Україні, порівняно зі світовими показниками, найменший рівень охоплення тестувань на COVID-19.

ВІДЕО ДНЯ

Своє обурення у грубій формі висловив Нестор Шуфрич під час ток-шоу "Право на владу" 18 червня.

Читайте також:
На Закарпатті відновили суворий карантин: які обмеження діють
Реклама

Шуфрич повідомив, що нині він здав тест на коронавірус, результат якого буде завтра. Утім перший його тест виявився негативний. Після цього Шуфрич почав бажати першій леді Олені Зеленській, у якої виявили коронавірус, якнайшвидшого видужання. Аж раптом нардеп накинувся із лайкою і звинуваченнями на Ляшка.

"Вікторе (Віктор Ляшко, головний санітарний лікар України - ред.), я дивлюся тебе... Прибери посмішку зі свого обличчя. Просто негайно її прибери! 2,4 мільярда доларів, 64 мільярда гривень. Ми, народні депутати, проголосували і виділили вам для боротьби з COVID-19. Ви від грудня місяця головний санлікар в нашій країні. Так ось, щоб українці знали – Білорусь протестувала 9% свого населення, Австралія – 7%, Литва майже –14%, Італія – 8%, Іспанія – 10%, Швейцарія – 5%, ОАЕ – 26%, Велика Британія – 11%, США – 7%, Росія – 11%, а Україна – 1%. Ми вам дали всі можливості протестувати людей. Люди сьогодні хочуть тестуватися, а ви їм не даєте. Сьогодні за вашим протоколом, якщо людина захворіла COVID-19, члени її сім’ї будуть протестовані за 14 днів", – емоційно заявив народний депутат.

Реклама

Шуфрич стверджує, що саме цей проміжок йому назвали у медзакладі. Тому, нардеп заявив, що у разі позивного тесту, його рідним доведеться чекати два тижні для проведення тесту. Крім того, за його словами, вартість одного тесту коливається від 350 до 800 грн.

Читайте також:
"Будемо повертатись до серйозних обмежень", – Олексій Петров про посилення карантину в області

"Сволота ви! Просто сволота і нелюди! Ви сподівалися на те, що проскочите? Що ви брешете? Італія, Іспанія сьогодні послаблюють карантин, коли у них кількість хворих вдесятеро менше, аніж було на піку. Вікторе, ви нам говорили про плато. Так, ось сподівайся на те, що я ще пробуду на карантині. Якщо ні, я це плато тобі на голову одягну", – висловився Шуфрич.

Реклама

Тим часом, ведуча Наталія Мосейчук запитала, коли в Україні будуть масово тестувати на коронавірус. Своєю чергою, Ляшко запитав, навіщо це потрібно. 

"Ніхто не робить масове тестування поголівне без будь-якого обґрунтування і причин", – прокоментував Ляшко слова Шуфрича, який навів приклад тестування Італії та Іспанії.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно