Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Володимир Зеленський сподівається, що українці ним пишатимуться

Володимир Зеленський сподівається, що українці ним пишатимуться

Президент України Володимир Зеленський висловив сподівання, що після закінчення його терміну перебування на посаді українські громадяни пишатимуться ним. Як повідомляє Офіс президента, він не має наміру ховатися від людей, як це робить більшість політиків наприкінці своєї кар’єри. 

ВІДЕО ДНЯ

"Я завжди буду залишатися просто людиною. Для мене дуже важливо, щоб після того, як я перестану бути Президентом, я міг спокійно ходити вулицями не тільки Києва, а й України. Я вже не кажу, щоб люди пишалися мною, – це найвищий результат".

Читайте також:
Володимир Зеленський: "Якщо не витримають наші медики, то буде те, що було в Італії"
Реклама

Володимир Зеленський розповів в інтерв’ю інформаційному телеканалу Euronews., що впродовж понад року перебування на посаді Президента України завжди вчиняв так, щоб його рідним не було за нього соромно. І це – головна оцінка його роботи. Він розповів, що як Глава держави, крім вирішення стратегічних проблем, стикається зі щоденними викликами, на які також треба реагувати. Крім того, в країні триває війна.

"Війна на сході – вона не зупиняється, вона не як робочі дні – 5 разів на тиждень. Війна – вона щодня. І щодня є виклики та питання. На них треба знаходити не просто відповіді, а результативні кроки. Тому що від кожного з таких кроків залежить, скільки людей загинуло, скільки людей поранено, скільки людей саме ти, Президент України, можеш особисто зберегти будь-якими шляхами: дзвінки, поїздки на фронт", – розповів Володимир Зеленський.

Реклама

Нагадаємо, Зеленський днями заявив, що його син перехворів коронавірусом.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно