Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві презентували офіс партії "Слуга Народу"

У Мукачеві презентували офіс партії "Слуга Народу"
ВІДЕО ДНЯ

Сучасний простір, в якому організовані комфортні умови для роботи штабу та створена затишна атмосфера для обміну думками, знаходиться в самісінькому центрі міста за адресою вулиця Возз’єднання, 5.

Саме тут найближчі два місяці кипітиме робота виборчого штабу, на відкриття якого, окрім журналістів, завітали і члени команди, які будуть балотуватись у депутати рад різних рівнів. Cеред присутніх було багато відомих та знакових постатей із Мукачева, Воловця та Сваляви, які долучились до команди, аби принести зміни у свої громади.

Реклама
У Мукачеві презентували офіс партії "Слуга Народу" – 18

Не обійшовся захід і без почесних гостей, народних депутатів України 9-го скликання – ІгорЯ Кривошеєва, Михайла Лаби та Анатолія Костюха.

Реклама

Голова Закарпатської обласної організації політичної партії "Слуга Народу" Ігор Кривошеєв зазначив, що місяць тому в Ужгороді відкрили обласний штаб партії, тепер же відкривають офіси в районних центрах області. Вже працюють офіси в Тячеві та Берегові, а з учорашнього дня – у Мукачеві, Виноградові та Хусті.

Читайте також:  Розповіли про підготовку до виборів та окреслили завдання, – в Ужгороді відкрили обласний офіс партії "Слуга Народу"

"Ми відкриваємо районний офіс партії – Мукачівського району. Але треба розуміти, що це є новостворений Мукачівський район, який було утворено на базі Мукачівського, Свалявського та Воловецького районів. Важливо навчитися комунікувати цим всім містам, усім громадам, які знаходяться на території району. Саме для цього ми створили цей офіс. Тут буде базуватися і наш передвиборчий штаб на місцевих виборах", – додав очільник пропрезидентської політсили на Закарпатті.

Реклама
У Мукачеві презентували офіс партії "Слуга Народу" – 19

До місцевих виборів, які відбудуться вже 25 жовтня, партія "Слуги Народу" готується заздалегідь. Вже чітко знають, якими мають бути кандидати від партії та яку політику вони продовжать реалізовувати на місцях, коли потраплять у ради різних рівнів.

"У нас це портрет кандидата, який не має кримінального минулого, не пов’язаний із корупційними схемами, має лідерські якості, успішно реалізовує свої початкові стартапи, або успішно займається громадською діяльністю. Хоче цих перетворень, розраховує свої сили, розуміє, що він за наступні 5 років своєї діяльності зробить якісний внесок у розвиток тих громад. І такі лідери думок – нам із ними по дорозі",  –  розповів народний депутат України Михайло Лаба.

У Мукачеві презентували офіс партії "Слуга Народу" – 20

Успішний підприємець та меценат, представник Свалявщини Володимир Суботовський зокрема зазначив: "Якщо ми хочемо, щоб наш край був прекрасним, потрібно дотримуватись одного правила – не кради. У нас все є – поважай своїх людей, поважай своє місто, люби свій рідний край – це Закарпаття. І будь людиною, яка гордо носила б значок "Слуга Народу".

Діюча депутатка Закарпатської обласної ради, успішна бізнес-леді Інгрід Туріс у своє виступі перед присутніми закцентувала свою увагу на потребі змін у громадах. "Специфіка Закарпатської області в рамках політикуму відома усім. Маю на увазі таку олігархічну і князькову ситуацію, яка сьогодні переростає в абсолютно нездорові життєві ситуації в громадах. І мені дуже приємно, що сьогодні з’явилася альтернатива в Мукачеві, де люди готові змінювати ситуацію, яка склалась", – додала Інгрід Туріс.

У Мукачеві презентували офіс партії "Слуга Народу" – 21
Реклама

Зі слів керівника виборчого штабу у Мукачівському районі Едгара Токара, головне завдання, яке він ставить перед собою – це забезпечення проведення чесних, відкритих і демократичних виборів.

"По партійній лінії я думаю у нас ще буде кілька заходів, де ми озвучимо програму, з чим ми ідемо. Представимо більшу команду – наших кандидатів у мери міст, голови сільських ОТГ", –резюмував очільник штабу.

Вже у вересні офіційно представлять кандидатів до міських, районних та обласних рад від партії "Слуги Народу".  Визначитись із кандидатурами, які балотуватимуться від партії на голів ОТГ, обіцяють під час Всеукраїнського З’їзду партії, який відбудеться в Києві 31 серпня.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно