Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Політика
  • Розповіли про підготовку до виборів та окреслили завдання, – в Ужгороді відкрили обласний офіс партії "Слуга Народу"

Розповіли про підготовку до виборів та окреслили завдання, – в Ужгороді відкрили обласний офіс партії "Слуга Народу"

Розповіли про підготовку до виборів та окреслили завдання, – в Ужгороді відкрили обласний офіс партії "Слуга Народу"

Офіційно головою обласної організації політсили став нардеп Ігор Кривошеєв, а до політради закарпатського осередку ввійшли чинні нардепи від області. Своє представництво партія розмістила на Православній набережній, в тому ж приміщенні, де працювали під час президентських та парламентських виборів 2019-го. Через карантинні обмеження презентація відбулася у внутрішньому дворику офісного центру.

ВІДЕО ДНЯ

Ігор Кривошеєв наголосив: це не передвиборчий штаб, а платформа для комунікації всіх охочих з депутатами та командою «Слуги народу» в області.

Читайте також:
Команда “Слуги народу” передала апарат ШВЛ у Свалявську районну центральну лікарню
Реклама

Планують, що після виборів офіс буде працювати, як платформа для допомоги та розвитку перспективних напрямків:

– Зараз головна наша робота зосереджена на підборі кандидатів на місцеві вибори. Керуємося, як завжди, думкою народу та авторитетом кожної конкретної людини у власних громадах. Вивчаємо величезні об’єми соціологічних досліджень, ставлення людей у громаді до діяльності Верховної Ради, Президента, виконавчої влади. Для прикладу, місто  Ужгород. Ми порівнюємо такі показники, як довіра до Президента України і довіра до діючого мера. І показник довіри до президента значно вищий. Це для нас є сигналом. 

Реклама
Розповіли про підготовку до виборів та окреслили завдання, – в Ужгороді відкрили обласний офіс партії "Слуга Народу" – 01

Про свою участь у процесі підготовки до виборів розповіли закарпатські нардепи «Слуги народу», коротко прозвітувавши про результати роботи у Верховній Раді:

– Без якісного оновлення місцевих рад вертикаль влади працювати не зможе. Тому ми будемо задіяні – уже займаємося пошуком соратників, людей, з якими нам буде по дорозі, які будуть вболівати за успішний розвиток Закарпаття, залучення інвестицій, – зазначив народний депутат Михайло Лаба. – За невеликий період часу є дуже багато зрушень у позиціях нашої області на всіх рівнях. Це стосується питання «Великого будівництва», проекту Президента. Ми з депутатами намагаємося злагоджено працювати на залучення коштів на будівництво доріг Закарпатської області, на розвиток спроможних шкіл, освіти, соціально-економічного розвитку субвенції.

Реклама
Розповіли про підготовку до виборів та окреслили завдання, – в Ужгороді відкрили обласний офіс партії "Слуга Народу" – 02

Народний депутат Анатолій Костюх зазначив: до законопроектів з’явився якісно новий, виключно фаховий, підхід, тому все частіше разом з монобільшістю за запропоновані «Слугою народу» проекти законів голосують колеги з інших парламентських фракцій:

– У Верховній Раді настали інші часи. Ми ведемо дискусії, комітети проводяться онлайн, йде обговорення, і ми шукаємо кращі шляхи. Вони не завжди підтримуються широкою масою населення, але тим не менше, вони є прогресивними і по-справжньому зближують нас з Європейським Союзом, євроінтеграційними процесами. Можна багато говорити, розказувати на ток-шоу, а можна тихо виконувати свою роботу. Ту, для якої нас вибрали люди.

Розповіли про підготовку до виборів та окреслили завдання, – в Ужгороді відкрили обласний офіс партії "Слуга Народу" – 03

– Варто виділити земельну реформу. Через рік буквально в Україні запрацює ринок землі, і очікується, що він значним чином вплине на економіку країни, тому що виведе такий цінний товар, як земля, нарешті у прозорий ринок і закриє тіньовий. Закон не ідеальний, але ми досягли соціального компромісу. Варто сказати і про законопроект про гральний бізнес, який був проголосований зовсім недавно. Ми знаємо, що заборона була прийнята у 2009 році, але з того часу цей сектор розвивався нелегально. Нарешті знайшлася політична воля, і за це велика подяка Президентові, – сказав народний депутат Андрій Жупанин.

Розповіли про підготовку до виборів та окреслили завдання, – в Ужгороді відкрили обласний офіс партії "Слуга Народу" – 04

Роботу над залученням активної молоді веде і громадська організація «Зе Команда Закарпаття», розказав її голова Едгар Токар:

Реклама

– Ми підтримали президента, працювали на парламентських виборах і зараз не можемо підвести. Будемо запрошувати ще більше молодих і фахових спеціалістів на місцеві вибори.

До вересня «Слуга народу» планує сформувати та представити команду кандидатів, які боротимуться за підтримку закарпатців у жовтні. У ній, резюмував Ігор Кривошеєв, будуть, як нові обличчя, перспективні та популярні у своїх громадах, так і чинні лідери, які показали хороший результат у господарюванні та управлінні бюджетами.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно