Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Офіс партії "Рідне Закарпаття" запрацював у Мукачеві  

Офіс партії "Рідне Закарпаття" запрацював у Мукачеві

На відкритті представництва політичної сили у Мукачеві завітали знані закарпатці: успішні підприємці та меценати.

ВІДЕО ДНЯ

Як розповів у коментарі журналісту "PMG.ua" підприємець, власник мережі супермаркетів "АЛМА" Андрій Лукач, політична сила, яку він представляє, на 100% закарпатська. "Політична сила "Рідне Закарпаття" –  це перша в історії нашого краю по-справжньому регіональна партія, яка переймається проблемами Закарпаття. Наша політична сила є незалежною від київських партійних керівників. Центральні партії рідко зацікавлені ситуацією в регіонах. Саме тому підтримувати потрібно своїх земляків, закарпатців, яким болять ті самі проблеми, що і вам, та котрі знають реальний стан справ у регіоні", – поділився підприємець.

Ще один активний учасник команди "Рідного Закарпаття", підприємець Андрій Петьовка, зазначив, що в їхній політичній силі зібрані люди, які змогли реалізувати себе в різних галузях. "Закарпаття обирає розвиток" – так звучить головне гасло партії. Це і є метою та суттю нової регіональної сили. Реальних змін можна досягти тільки завдяки представництву ефективних менеджерів на місцях, які вміло реалізовуватимуть інфраструктурні та інвестиційні проєкти. Саме такі люди зосереджені в партії та йдуть на вибори 25 жовтня 2020 року", – додав Андрій Петьовка.

Реклама
Читайте також:
Політичній партії "Рідне Закарпаття" експерти прогнозують найбільше мандатів на місцевих виборах

Керівник офісу партії "Рідне Закарпаття" у Мукачеві, адвокат Василь Геленич, розповів, що лідерами партії є народні депутати Валерій Лунченко, Роберт Горват, Владіслав Поляк та Василь Петьовка, які на рівні Верховної Ради сприятимуть розвитку регіону.

Реклама

Зокрема, Василь Геленич зазначив наступне:

"Наразі "Рідне Закарпаття" – єдина партія в області, яка має таке потужне політичне лобі у стінах парламенту. Це сприятиме виділенню додаткового фінансування для наших громад".

Владислав Попович, підприємець, співвласник мережі "Алма", зауважив, що представники "Рідного Закарпаття" братимуть участь у виборах на всіх рівнях – від утворених об’єднаних територіальних громад до усіх районних та Закарпатської обласної ради. За його словами, тільки завдяки якісному представництву на всіх рівнях місцевого самоврядування в нашої області є реальний шанс на розвиток інфраструктури та покращення життя закарпатців.

Реклама

Своїм баченням розвитку політичної сили поділився і юрист Роман Бігунець. За його словами, нова політична сила – це не проєкт одного лідера, а команди професіоналів, які вболівають за майбутнє рідного краю. "Наша команда складається не тільки з політиків і підприємців, але й освітян, лікарів, інтелігенції, лідерів громадської думки у різних сферах Закарпаття. Це і є нашою перевагою, адже ми детально ознайомлені з проблематикою краю", – додав Роман Бігунець.

У своїх коментарях успішні підприємці та представники партії "Рідне Закарпаття" відзначали, що офіс відкрито передусім для зручності жителів Мукачева та об’єднаної територіальної громади, яких радо будуть вітати в стінах офісу партії зі своїми пропозиціями, зауваженнями та ініціативами. Офіс представництва "Рідного Закарпаття" у Мукачеві відкрито за адресою: вул. Ужгородська, 2 "А". Усіх небайдужих краян запрошують відвідати його.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно