Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Політика
  • Ілля Токар йде у мери Мукачева. «Слуга Народу» визначилась із ключовими кандидатами

Ілля Токар йде у мери Мукачева. «Слуга Народу» визначилась із ключовими кандидатами

Ілля Токар йде у мери Мукачева. «Слуга Народу» визначилась із ключовими кандидатами

Знаний у Мукачеві політик та багаторічний голова Мукачівської райдержадміністрації Ілля Токар готовий стати альтернативою діючому меру Мукачева. Про підтримку його кандидатури політичною партією «Слуга Народу» на місцевих виборах 2020 року заявили 5 вересня в Ужгороді. 

ВІДЕО ДНЯ
Ілля Токар йде у мери Мукачева. «Слуга Народу» визначилась із ключовими кандидатами – 01

Закарпатський штаб пропрезидентської партії офіційно оголосив про початок виборчої кампанії «Місцеві вибори - 2020» на Народній площі перед Закарпатською обласною державною адміністрацією.

Реклама

Під час короткочасного дійства, яке «Слуги Народу» організували просто неба, представили майбутніх кандидатів у депутати усіх рівнів рад у Закарпатській області та претендентів у кандидати на голови ОТГ Ужгородського, Мукачівського, Берегівського, Хустського, Тячівського та Рахівського районів.

Читайте також:
У Мукачеві презентували офіс партії "Слуга Народу"
Реклама

Першим взяв слово очільник області Олексій Петров та заявив, що має намір очолити список «Слуги Народу» до обласної ради. Він подякував народним депутатам, політичному активу партії за надану йому можливість разом з ними реалізувати амбітні плани, які ставить перед ними президент та додав:

«Бог не обирає нам місцеву владу – міських голів, депутатів у міські і селищні ради. Ми самі обираємо їх. І я маю відчуття, що саме ці вибори є доленосними для країни і є визначальними для Закарпаття. Тому що ми маємо змінити ганебний для Закарпаття хід історії. Сьогодні я бачу десятки світлих молодих облич, які прагнуть, знають і хочуть це зробити. Але знаєте кого я тут не бачу? Я не бачу тут місцевих царьків, тут немає дітей олігархів, тут немає представників політичних кланів. Сьогодні я бачу перед собою реальне майбутнє Закарпаття - потужну команду  спеціалістів, менеджерів, які хочуть змін і знають, як їх досягти. Тому з гордістю називаю нас командою Президента України. Це в рази підвищує нашу відповідальність – як до виборів, так і після них».

Ілля Токар йде у мери Мукачева. «Слуга Народу» визначилась із ключовими кандидатами – 02
Реклама

Разом з тим, на головну сцену запросили усіх кандидатів до обласної ради, зокрема - Едгара Токара, Інгрід Туріс, Федора Шандора, Наталію Костелеву та Олега Лукшу. 

Інгрід Туріс закликала об’єднатись та підтримати президента у боротьбі з корупцією, відкатами та усілякий злом, яке чиниться проти людей.

Едгар Токар вважає, що команда «Слуги Народу» має в першу чергу захистити результати виборів. 

«Щоб ми не говорили про розвиток Закарпаття, про інвестиції, які ми можемо залучити в область, туристичний потенціал нашого краю – все буде даремно. Все втратить сенс, якщо нам не вдасться відстояти результати виборів. Ми повинні розуміти, що реальні зміни почнуться лише тоді, коли ми зруйнуємо систему, яка багато років служила вузькому колу політиків. І ми зробимо все, щоб зламати корупційну систему на виборах. Захистимо голос кожного!», - наголосив Едгар Токар. 

Ілля Токар йде у мери Мукачева. «Слуга Народу» визначилась із ключовими кандидатами – 03

Нагадаємо, політик за рік у судах довів вину 16-ти членів ДВК, які брали участь у фальсифікаціях на дільницях 69 округу під час парламентських виборів. Ще кілька справ продовжать розглядати після місцевих виборів.

Керівник обласного виборчого штабу політичної партії «Слуга Народу», народний депутат України Михайло Лаба розповів про здобутки фракції у парламенті та проблеми на місцях щодо освоєння державних коштів, виділених на розвиток регіону.

Реклама

За його словами, часто керівники громад саботують роботу і не встигають використати фінанси, які держава направляє в область на будівництво доріг та закладів соціальної інфраструктури. Через це кошти повертаються в державний бюджет і наступного року Уряд зменшує розмір цих дотацій. Тому, на його думку, привівши на місця людей з команди президента, буде простіше та якісніше працювати на добробут громад та області в цілому.

Ілля Токар йде у мери Мукачева. «Слуга Народу» визначилась із ключовими кандидатами – 04

Народний депутат України та голова Закарпатської обласної організації політичної партії «Слуга Народу» Ігор Кривошеєв пригадав, що у грудні 2018 року було важко починати виборчу кампанію Володимира Зеленського. Це було більше схоже на «партизанську боротьбу».

 «Нас було мало, проти нас була система. У системи були ресурси, але системою керував страх. Вони боялися втратити фінансові потоки та безкарність. А у нас була всього-на-всього надія на краще майбутнє України. В 2019-му надія перемогла страх. Сьогодні 2020 рік і у нас теж є люди, якими сьогодні керує страх. Багато з них сидять в обласній раді. І повірте, вони так просто не відступлять. Але нами керує бажання змінити життя Закарпаття на краще. Надія переможе страх!», - резюмував Ігор Кривошеєв.

У політичній партії «Слуга Народу» зазначають, що прийдешні вибори мають стати четвертим етапом виборчої кампанії президента Зеленського. Адже маючи підтримку в усіх радах усіх рівнів йому буде легше вести державницьку політику та безперешкодно впроваджувати нові проекти, спрямовані на розвиток усієї України. Закарпатці ж мають зрозуміти, що це хороший шанс замінити політичні еліти людьми, які готові працювати, в першу чергу, на добробут громад.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно