Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Сьогодні відбулася позачергова сесія Закарпатської облради

Сьогодні відбулася позачергова сесія Закарпатської облради

У вівторок, 19 січня, відбулася позачергова сесія Закарпатської обласної ради. На ній голова Закарпатської ОДА наголосив, що урядом, за дорученням Президента України, прийнято рішення про встановлення верхньої межі вартості газу для населення 6 грн 99 коп, доставка газу – 1 грн 78 коп. Також, уряд працює над встановленням компенсацій за спожиту електроенергію.

ВІДЕО ДНЯ
Сьогодні відбулася позачергова сесія Закарпатської облради – 01

"Ми всі є народ. Ми всі живемо зі своїх зарплат і ми всі платимо за газ однакові тарифи. Відносно підняття тарифів – це не правильно. Це не справедливо. Це не припустимо, особливо під час пандемії. Із цим ніхто не сперечається. Ми ж не намагаємося комусь довести, що у нас все окей, ми з цим погоджуємося. Закарпатці праві на сто відсотків і ми знову підводимо до наших повноважень, що ми можемо зробити у цій ситуації. Те, звернення, яке люди підготували, ініціативна група, після мирного мітингу, який відбувся під стінами Закарпатської ради та адміністрації, у цьому зверненні є речі, які можуть бути враховані в нашому з вами житті. А є речі, які не можуть бути врахованими ні при яких обставинах. Так ось, те, що може бути враховано у нашому житті, ті позиції, які ми можемо виправляти і доопрацьовувати на користь наших людей, сьогодні, 19 січня внесені у звернення Закарпатської обласної ради. Народні депутати, усі політичні сили, усі, ви бачили, що було одноголосне рішення прийнято на сесії. І воно зафіксовано у зверненні до Президента України, до Кабінету Міністрів, до Верховної Ради України", – зазначив голова Закарпатської ОДА Анатолій Полосков.

Реклама
Сьогодні відбулася позачергова сесія Закарпатської облради – 02
Читайте також:
Мітинг перед Закарпатською ОДА: відео з місця події
Реклама

"Можемо, далі мітингувати, але я повторюю питання: ми за процес чи ми за результат ? Те, що ми сьогодні змогли зробити задля результату – ми зробили. Ось, власне і відповідь на питання закарпатців. І ви усі чудово знаєте, так як і ми слідкуємо за новинами, що ціна на газ уже зменшена. Так це не достатньо, але й ціна на транспортування зменшена, – заявив очільник області. – Відносно транспортування ще продовжується засідання, кінцева цифра, яка була озвучена – 1 грн 78 коп за один кубометр, вона може ще бути менша".

Сьогодні відбулася позачергова сесія Закарпатської облради – 03

За словами Анатолія Полоскова, сьогодні працюють над тим, щоб ті, хто опалює електроенергією, отримували компенсацію... "І влада на усіх щаблях, вона шукає вихід із ситуації, а мітингувати далі, так, можна мітингувати. Але, я наполягаю, давайте разом працювати на результат до якого ми всі з вами прагнемо!", – підсумував голова Закарпатської ОДА.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно