Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Як перенести сайт на свій сервер

Як перенести сайт на свій сервер

Питання безпеки персональних даних стрімко набирає обертів. Регулярно з’являються новини про витік інформації, що призводить до серйозних проблем. У зв’язку з цим багато власників сайтів часто приходять до рішення купити сервер.

ВІДЕО ДНЯ

За бажання можна без жодних проблем перенести інтернет-сторінку на свій сервер, що дозволить забезпечити безпеку даних. Для цього достатньо розібратися в базовому алгоритмі та дотримуватись певної послідовності дій.

Переваги використання власного сервера

Сервер є особливим місцем, призначене для сховища даних. Переваг придбання власного сервера досить багато. Серед них можна виділити основні:

Реклама
  • доступ до інформації отримує лише певну кількість осіб;
  • ймовірність витоку даних на порядок знижується;
  • кількість пам’яті залежить від провайдера.

Сервер може бути віртуальним чи фізичним. На жаль, питання надійності хмарних сховищ досить спірне. Жодна компанія не може гарантувати, що інформація буде в безпеці. При цьому, придбавши фізичний сервер, можна не сумніватися щодо безпеки. Щоб пристрій працював стабільно і не створював жодних труднощів, варто вибирати моделі від відомих брендів, наприклад, популярністю користуються сервери dell.

Реклама

Серед усієї різноманітності моделей важливо вибрати ту, яка підійде не лише за характеристиками, а й за габаритами (є дуже громіздкі варіанти). Важливо враховувати, що, незважаючи на схожість зі стаціонарним комп’ютером, сервер є іншою системою, що працює на власному програмному забезпеченні.

Як відбувається перенесення сайту

За бажання впоратися з цим завданням можна самостійно. Для початку зазвичай потрібно додати домен, а тільки після цього – внести перші зміни до налаштування сервера.

Дуже важливо не забути завантажити всі дані зі старого сервера, інакше їх можна втратити назавжди. Обов’язково перевіряйте цей момент. Після цього всі дані переносяться на новий сервер. Ця процедура може тривати небагато часу, але загалом усе відбувається досить швидко. Фінальним кроком є ​​внесення коригувань у налаштування конфігурації. Після цього можна перейти до використання нового сервера.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно