Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • "Мункач" здобув чергову перемогу та піднявся у турнірній таблиці

"Мункач" здобув чергову перемогу та піднявся у турнірній таблиці

"Мункач" здобув чергову перемогу та піднявся у турнірній таблиці

"Мункач" другий матч поспіль проводив у рідних стінах з командою, яка знаходиться в хвості турнірної таблиці – АФСК "Київ". Як і "Мункач", так і "Київ", дебютанти другої ліги.

ВІДЕО ДНЯ

Після стартового свистка господарі заволоділи ініціативою і після кількахвилинної розвідки почали активно шукати шляхи до воріт Максима Примаченка. При першій можливості одразу ж навантажували фланги, де діяли швидкі Степанчук та Грицак. Активно до атаки долучалися крайні оборонці – Петро Луців та Віталій Дубілей, які навісними та прострільними передачами постачали м’яч в карний та воротарський майданчики.

Читайте також:
"Минай" проведе контрольний матч в Угорщині
Реклама

До 27-ї хвилини гості трималися, а от масована атака мукачівців на цьому часовому відрізку завершилася доволі курйозним голом – захисник "Києва" вибивав м’яч, оборонець мукачівців  Віталій Дубілей заблокував удар і м’яч полетів прямісінько в дальню дев’ятку за комірець воротаря киян – 1:0. Господарі й надалі домінували, однак, на перерву пішла саме за такої переваги.

Друга половина також пройшла за відчутної переваги "Мункача", через десять хвилин після відновлення гри, Грицака на правому фланзі змінив Стень і одразу ж кількома потужними ударами потурбував воротаря столичної команди. Гості ж вирішили врятувати гру й вирішили в завершальні хвилини матчу великими силами піти в атаку, натомість наразилися на гострий контрвипад від Максима Гірного, який втік від двох оборонців і холоднокровно перекинув воротаря, який вирішив вийти далеко за межі воротарського майданчика, вийшло ефективно й результативно – 2:0.

Реклама

Як повідомляє пресслужба МФА, завдяки цій перемозі "Мункач" піднімається на 5-у сходинку турнірної таблиці.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно