Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Наставник "Ужгорода" прокоментував поразку команди у 16 турі від “Прикарпаття”

Наставник "Ужгорода" прокоментував поразку команди у 16 турі від “Прикарпаття”

Наставник "Ужгорода" прокоментував поразку команди у 16 турі від “Прикарпаття”

Виконувач обов’язків головного тренера “Ужгорода” Богдан Блавацький прокоментував поразку у 16 турі від “Прикарпаття” (1:3).

ВІДЕО ДНЯ

“У нас було дуже багато проблем напередодні гри. Не буду говорити яких саме. На футбольне поле вийшли гравці з мікро-травмами, які грали на уколах. Матч складався для нас непогано: ми вигравали 0:1. До того епізоду, поки серйозну травму не отримав наш центральний захисник Дмитро Сартіна. Людина нікого не впізнавала, там очевидно перелом лицевої кисті разом із струсом мозку. Якби він залишився на полі, думаю, “Прикарпаттю” було би складніше.

Читайте також:
"Мункач" на виїзді здолав "Чернігів"
Реклама

Ми почали перебудовуватися під час гри, у нас коротка лава запасних, це молоді місцеві футболісти, які не грали на такому рівні. І я не побоюся сказати, що до рівня Першої ліги вони не дотягують. У поєдинку проти “Прикарпаття” ми терпіли, наскільки це було можливо. Але залишати центральну зону, коли два м’ячі забив Ростислав Волошинович, – це велика розкіш”, — зазначив наставник “ужгородців”.

“Що робити далі? Є два варіанти. Мені президент дав завдання до кінця року набрати певну кількість очок. Виконаю — буду працювати далі. Не виконаю – шукатимуть іншого тренера. Але я думаю, що зараз навіть якщо б прийшов Моуріньо або Анчелотті, то їм так само важко було б в цій ситуації. Десь був момент, коли здалося, що ми призупинили це падіння, але знову почалося. У попередньому матчі проти “Олімпіка” ми поступилися, граючи 1:1, а потім два голи близнюки головою після кутових. У Івано-Франківську теж: спочатку вели в рахунку, не дотерпіли і отримали гол у роздягальню. Зараз прийматимемо харківський “Металіст”. З тим складом, що в них є, команда була б у п’ятірці УПЛ. А в нас ще й травми: Дмитро Сартіна вилетів, Сергій Машталір вийшов “на одній нозі” з незалікованою травмою. Важка ситуація. Але, думаю, що попереду у цих чотирьох матчах до кінця року буде команда, з якою ми зможемо взяти очки”, – прокоментував Богдан Блавацький.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно