Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На футболіста "Миная" відкрили кримінальну справу

На футболіста "Миная" відкрили кримінальну справу

На гравця футбольного клубу "Минай" Євгена Селезньова відкрили кримінальну справу за погрози журналісту Андрію Сеньківу. Справу перевели з Києва в Ужгород. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив сам Андрій Сеньків.

ВІДЕО ДНЯ

"Справа більше не в Києві. Її перекинули на Ужгород. Тому безпосередньо у слідчих діях мені важко брати участь. Зрозуміло, що додзвонитися в ужгородську поліцію (та в будь-яку поліцію) — справа нелегка. Їхати туди — теж таке собі задоволення. Пояснення поліції просте — протизаконні дії здійснювалися саме в цьому місті", — написав журналіст.

Санкція статті 345-1 "Погроза або насильство щодо журналіста" передбачає покарання виправними роботами терміном до двох років або арештом до шести місяців чи позбавленням волі до трьох років.

Реклама
Читайте також:
Гучний скандал за участі футболіста закарпатської команди: що він такого наговорив

"Суспільне Закарпаття" телефонувало речниці Нацполіції Закарпаття Ганні Дан: вона пообіцяла прокоментувати ситуацію згодом.

Реклама

Що сталося між Селезньовим та Сеньківим

На YouTube-каналі "ТаТоТаке" опублікували відео, у якому повідомили про погрози від Євгена Селезньова одному з ведучих — Андрію Сеньківу. Погрози розпочалися після того, як журналіст повідомив в одному з відео, що Селезньов порушує дисципліну у складі "Миная". А через наявність форварда, за словами Сеньківа, головний тренер "Миная" Ігор Леонов "не може тримати під контролем роздягальню".

Приводом для заяв Сеньківа стало відео, на якому Селезньов емоційно звертається до когось з команди (за словами журналіста, слова стосувалися саме головного тренера) через появу на полі одного з гравців.

В "ТаТоТаке" стверджують, що форвард декілька разів телефонував Сеньківу з погрозами. Хоча ще до цього журналіст неодноразово повідомляв інформацію про його неспортивну поведінку.

Реклама

Нагадаємо, "Минай" залишився без головного тренера.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно