Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

ФК "Ужгород" розпочав зимовий тренувальний збір

ФК "Ужгород" розпочав зимовий тренувальний збір

ФК “Ужгород” вийшов з відпустки: 20 січня команда розпочала зимовий тренувальний збір. Підопічні Богдана Блавацького у процесі підготовки до весняної частини Першої ліги провели тренування на футбольному полі стадіону “Авангард”.

ВІДЕО ДНЯ

За словами наставника команди, ужгородці наразі готуватимуться вдома, наприкінці січня заплановані й спаринг-матчі — проти “Миная” та “Мункача”, – інформує пресслужба клубу.

Читайте також:
ФК "Минай" отримав нового тренера
Реклама

Також розповів Богдан Блавацький і про кадрові зміни в команді.

“Крім тих 10-ти гравців, з якими ми попрощалися наприкінці року, команду покинув і Сергій Машталір, якого запросила київська “Оболонь”. Він вважає, що це крок вперед. Він робив вже такі спроби, але не виходило, і він повертався назад. Ми, звичайно, бажаємо йому успіху. Також “Ужгород” може покинути Михайло Готра. Чекаємо, яке рішення прийме угорська “Кішварда”. Якщо він підпише контракт, то однозначно ми будемо когось шукати. Якщо не підпише — повернеться в нашу команду”, — зазначив головний тренер.

Реклама

“Ми нікого не виганяємо, гравці шукають для себе кращі варіанти продовження кар’єри. Ми готові були залишити місцевих футболістів, але їх не влаштовувала роль в команді, можливо, хотіли більше ігрового часу. Під час першого етапу підготовки ми не будемо поспішати. Нам дуже потрібні гравці групи атаки, оборона у нас більш-менш збалансована, якщо нам знову в оренду віддадуть Владислава Чушенка й Олександра Савошка”, – розповів наставник.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно