Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • "Минай" здобув перемогу в заключному домашньому матчі 2022 року

"Минай" здобув перемогу в заключному домашньому матчі 2022 року

"Минай" здобув перемогу в заключному домашньому матчі 2022 року

"Минай" здобуває перемогу в останньому домашньому матчі 2022 року. Господарі володіли перевагою впродовж 90 хвилин та досягли свого – Олег Вишневський забив фантастичний та переможний м’яч.

ВІДЕО ДНЯ

Перший тайм пройшов під диктовку господарів. Минайці більше володіли м’ячем, частіше атакували та двічі пробили у площу воріт, – інформує пресслужба "Минаю".

Найбільш небезпечний момент стався на 42-й хвилині, коли Ельдар Кулієв віддав у воротарську площу Олегу Вишневському. Нападник "Миная" боровся одразу з двома опонентами і як наслідок опинився на газоні. На думку арбітра, Клименчук грав чисто, тому призначив кутовий. Стандарт виконав Назарій Воробчак, а Олег Горін головою ледве не переправив м’яч у ворота. Харків’яни до перерви мали два моменти, але в обох випадках нападники відправляли м’яч високо над поперечиною.

Реклама
Читайте також:
"Минай" мінімально програв "Чорноморцю"

На 58-й хвилині потужно з-за меж штрафної площі пробив Назарій Воробчак, проте м’яч просвистів в сантиметрах від хрестовини. Також трохи влучності не вистачило Ельдару Кулієву, який атакував ворота Костика з лівого кута штрафної площі.

Реклама

На 75-й хвилині минайці за дві секунди мали забивати двічі. Спочатку після передачі Воробчака у захисника влучив м’ячем Вишневський, а згодом Кулієв на замахові прибрав захисника, але пробив точно в руки Костику.

Гості другі 45 хвилин провели на своїй половині поля. Минайці тиснули і на 82-й хвилині створили черговий момент. Після подачі кутового Дмитро Нємчанінов звільнився від опіки, але головою пробив неточно.

Дотиснути харків’ян господарям вдалось за три хвилини до кінця основного часу. Тарас Дмитрук виконав навісну передачу, а Олег Вишневський в падінні головою відкрив рахунок – 1:0. Гол нападника залишився єдиним, переможним та "триочковим" у матчі.

Реклама

У 15-у турі "Минай" зіграє на виїзді проти луганської "Зорі". Матч відбудеться 27 листопада.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно