Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгородську "Говерли" покидають футболісти

Ужгородську "Говерли" покидають футболісти

Поки майбутнє ужгородського колективу вирішується на рівні керівництва клубу, кадровий реєстр «Говерли» тане з кожним днем.

ВІДЕО ДНЯ

У першу чергу, команду покинули 15 орендованих гравців - дев’ять динамівців, п’ятьфутболістів «Шахтаря» і Лоренцо Шимич з хорватського «Хайдука». Більшість, не бажаючи ризикувати в короткий міжсезоння, взялися підшукувати варіанти працевлаштування не тільки в Україні, а й за кордоном.

Так, сьогодні транзитом через Москву відлітає в карагандинський «Шахтар» 29-річний форвард Максим Фещук. За словами самого нападника, його доля вирішиться протягом одного-двох днів після очних переговорів з представниками казахстанського клубу, що займає після першого кола останнє місце в таблиці місцевої прем’єр-ліги.

Реклама

Якщо сторони вдарять по руках, вже 5 липня Фещук може опинитися в заявці нової команди в домашньому матчі проти «Кайрата». До слова, обов’язки головного тренера карагандинців останнім часом виконував вихованець кримського футболу, екс-гравець «Явора» Ігор Захаряк.

Не втрачають часу й інші гравці «Говерли». Як інформують деякі ЗМІ, Олексій Полянський знаходиться на зборах з «Металістом». В’ячеслав Акімов, скоріш за все, продовжить кар’єру в «Іллічівці», а Олег Герасимюк тренується з донецьким «Металургом». Там же можуть опинитись ще двоє екс-ужгородців - Дмитро Трухін та Андрій Хомин. Як стало відомо, румуном Олександру Тудосе цікавиться чемпіон Молдавії «Мілсамі», а Дмитро Хльобас, як і Фещук, розглядає варіант поїздки в Казахстан.

Реклама

Один з небагатьох футболістів, хто досі залишається на контракті в «Говерлі» є ветеран команди Максим Шацьких.
 
«Моя угода з клубом дійсний до літа 2016 року, так що зараз я перебуваю в режимі очікування», - сказав найдосвідченіший форвард закарпатців учора ввечері.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно