Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Битва лідерів: Мукачево проти Ужгорода

Битва лідерів: Мукачево проти Ужгорода

Цієї суботи, 4 липня, в обласному центрі пройде поєдинок, який можна назвати «битвою лідерів». На думку експертів аматорського футболу, саме в протистоянні між ФК «Ужгород» та ДЮФК «Мукачево» визначатиметься чемпіон першої половини сезону.

ВІДЕО ДНЯ

Щодо оцінки суперників, то «Ужгород» після стартової 5-титурової успішної ходи чомусь збавив обертів й почав поступатися – спочатку «Бийгані», потім після перемоги над «Середнім» у двох наступних матчах програв удома виноградівському «Севлюшу» та на виїзді хустській «Оболоні». Для наставника ужгородців Михайла Іваниці суботній поєдинок – хороший шанс реваншуватися за ці поразки й вирватися на лідируючі позиції. Адже за кадровим потенціалом «Ужгород» чи не найсильніший колектив області.

Напевно, із цим не погодиться команда «Мукачева», що в останніх турах демонструє чудовий футбол, який приносить їй результат. Неймовірне підсилення колектив Золтана Сільваші отримав в особі Віктора Гея та Олексія Шведюка. Саме В.Гей є головним диспетчером атак мукачівців й від нього беруть початок конструктивні дії команди попереду. Хоча починали сезон мукачівці зі своєрідної розкачки у вигляді двох нічиїх – на виїзді від довжанської «Боржави», та вдома з «Поляною». Далі після виїзної перемоги над іршавською «Бужорою», поступилися в рідних стінах «Бийгані», й здавалося, що команда «буксуватиме» в середині турнірної таблиці. Та в подальших шести іграх «Мукачево» лише перемагає. В останніх матчах чемпіонату області в лавах «Мукачева» розкрили свій потенціал брати Іван та Володимир Варваринці, Дмитро Рацин, Анатолій Нурієв, які не залишають поле без забитих голів.

Реклама

Тож у суботу, 4 липня на шанувальників «гри мільйонів» обласного чемпіонату в Ужгороді чекає видовищний футбольний двобій. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно